• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Skrivekurs på nett

 Skrivekurs på nett

Det blir stadig flere aktører som tilbyr skrivekurs på nett. Her er en liste over de tilbyderne vi har funnet, og en liste over de nettkursene de har. Her kan du enkelt finne det kurset som passer deg best. 

Det er mange grunner til å velge et skrivekurs på nett fremfor et tradisjonelt kurs. Fordelen med et nettkurs er at det er ingen reisetid eller -kostnader, og kursavgiften i seg selv er som regel lavere. Samtidig kan du ta kurset på dine premisser – altså når du vil og hvor du vil. Og i det tempo du ønsker!

Hvis du har lyst til å ta et forfatterkurs, skrivekurs eller tekstkurs kan du la reisen begynne her.

Skrivekurs på nett på Nettbasertekurs.no

Fra A til punktum – gratis skrivekurs!

Et gratis skrivekurs der Kari Gjæver Pedersen bit for bit viser deg veien frem til en god tekst. Her får du oppgaver du skal løse, råd og tips. Kurset er delt inn i 13 videoer, og hver leksjon tar for seg ett tema. Leksjonene er korte og konkrete. Kurset tar totalt 18 minutter å fullføre. Les mer om kurset her.

Begynn å skrive – for deg med skrivesperre!

Her vil du få 12 oppgaver som skal hjelpe deg i gang med skrivingen. Eller få et «kreativt frislipp» som Kari ville sagt. Kari Gjæver Pedersen er tekstforfatter, journalist og kursinstruktør på Westerdals. Hun har tung kompetanse innen tekstarbeid og undervisning. Kari vil i dette kurset hjelpe deg med å begynne å skrive! Du kan (om du vil) sende inn 3 av de 12 oppgavene til Kari for personlig tilbakemelding og tips. Les mer om kurset her.

Skriv og bli lest – for deg som ønsker å bli suveren på yrkestekster!

Hvordan finner du den bærende ideen i teksten din, og hvordan klarer du å presentere den slik at du fanger interessen til leseren? På dette kurset lærer du enkle teknikker og metoder for å jobbe kreativt riktig, slik at du lander akkurat der du vil. Her vil vi gå igjennom tekstoppbygging og hvordan du kan sørge for at din tekst faktisk blir lest.

Kursholder Kari Gjæver Pedersen arbeider med tekst i mange sammenhenger, både som tekstforfatter, journalist og kursutvikler. Hun har tung kompetanse innen tekstarbeid, reklame, presse og undervisning. Les mer om kurset her.

Andre skrivekurs på nett

Forfatterskolen.no – Et kurs for deg som ønsker å skrive et skjønnlitterært manus. Gjennom 5 moduler med praktiske maler, nyttige tips og øvelser, lærer du hvordan du lager sterke plott, god oppbygning, levende dialoger, drivende scener og interessante, sterke karakterer.

Forfatterutvikling.no – Et skjønnlitterært skrivekurs for deg som ønsker å bli forfatter. Du kan velge mellom en papirbasert eller nettbasert versjon av kurset.

Andre skrivekurs (ikke nettkurs)

Aschehoug – Drømmer du om å bli forfatter? Få hjelp av erfarne forfattere og forlagsredaktører til å realisere forfatterdrømmen. Aschehoug arrangerer med jevne mellomrom skrivekurs i Oslo for deg som vil bli forfatter. Les mer om kurset her.

Forfattersentrum – Enten du trenger hjelp for å komme i gang eller et puff videre med egen skriving, sjekk ut skrivekursene i Oslo og Trondheim. Kursholderne er deres egne medlemmer. Les mer om kurset her.

Tiden – Skrivekurs av forfatter Henrik H. Langeland. Dette er et nyttig kurs for alle som skriver, enten du har planer om å skrive en roman, vil komme videre i skriveprosessen eller allerede har publisert tekster. Det forelesningsbaserte seminaret passer for deg som vil lære og forstå de konkrete mekanismene den godt skrevne fortellingen er basert på. Les mer om kurset her.

Vet du om noen andre skrivekurs som bør inkluderes i denne listen? Send gjerne en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no. Merk eposten med «skrivekurs på nett».

Nettbasertekurs.no – Størst på nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kunden og kursholderne. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!