• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Kreativ problemløsning er å bruke kreative metoder til å møte problemer og utfordringer og til å utnytte muligheter. Verden endrer seg raskere og raskere. Både vi som enkeltmennesker, grupper og organisasjoner påvirkes av endringene. Tidligere betydde stabilitet trygghet. Nå og i framtida er det evnen til endring som gir trygghet. De mest endringsdyktige blir framtidas vinnere. Kurset gir en grunnleggende forståelse av hvordan individer, grupper og organisasjoner kan bli mer kreative. De viktigste kreative metoder forklares.

 

Om Leif-Runar Forsth

Leif-Runar Forsth har lang erfaring som leder, forfatter, kursleder og konsulent. Han er utdannet siv.ing. i teknisk fysikk og dr.ing. i teoretisk fysikk. Han har også en mastergrad i filosofi med spesialområdene lederskap og etikk.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og 27 minutter og er fordelt på 13 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å komme i gang!

Kursinnhold

Hvorfor kreativitet? 00:05:00
Hva er kreativitet? 00:07:00
Kreativ problemløsning 00:05:00
Viktige prinsipper 00:07:00
Bli mer kreativ 00:08:00
Kreative metoder 00:08:00
Stimulèr hjernen 00:09:00
Kreativ person 00:07:00
Kreativ gruppe 00:04:00
Kreativ organisasjon 00:06:00
Kreativ leder 00:04:00
La barna forbli kreative 00:08:00
BONUS: Lær kreativ problemløsning 00:09:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Finn-Gunnar Abildsnes25. september 2017 sa 10:24 :Svar

  Et flott og inskitsfult kurs

  5

  Jeg har nylig gjennomgått kurset til Leif Runar Forsth, en innføring i kreativitet. Jeg anbefaler alle som er medlem av dette nettverket å gjøre det samme.
  Kurset gir innsikt i et fag som etter min mening er undervurdert. Forelesningene er relativt korte, men av høy faglig kvalitet. Mange ganger underveis i kurset ble jeg sittende og undre over hvor anvendelig disse teoriene og metodene er for mange av samfunnets og livets individuelle og generelle sider og utfordringer. Jeg har nå startet på et hundredagers treningsprogram i kreativitet og ønsker dere alle velkommen etter.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
 • 150 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
9 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]