• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lær modeller for effektiv presentasjonsteknikk for selgere.

Lær presentasjonsteknikk for selgere

I dette kurset vil Petter Bakken lære deg ulike presentasjonsteknikker du kan bruke i et salgsmøte. Her lærer du blant annet DABA-teknikken, hvordan du skal forstå kundens faktiske behov, og hvordan du skal presentere løsningen de er ute etter.

Du lærer også hvordan en god agenda er og hvordan du skal håndtere avsporinger. Til slutt lærer du ÅFK-modellen, som forklarer hvordan du bør legge opp presentasjonen din på en mest mulig effektiv måte.

 

Om Petter Bakken

Petter Bakken har lang og variert erfaring fra salg, markedsføring og ledelse. Han har veiledet store og komplekse organisasjoner i endring, de 15 siste årene med omstillingsprosesser både i Norge og i Europa.

Han har jobbet 29 år i Hewlett-Packard med support, service, produktansvar, markedsansvar og salg. De siste 14 årene i HP med både å produsere og levere ledelses- og salgsrelaterte kurs.

Petter er sertifisert coach og underviser i coaching. Han har også en sertifisering innen endringsledelse (PROSCI Change Management Certification). Fra 2010 har han jobbet som senior konsulent i konsulentselskapet Habberstad AS, og har holdt leder-, salgs- og kommunikasjonskurs i Norge, Europa og Asia. Siden 2015 har Petter vært en del av team Holtskog.

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 49 minutter og er fordelt på 5 videoer. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

DABA teknikken 00:12:00
Du må forstå, for å bli forstått 00:11:00
Definere og kvalifisere 00:05:00
Agenda 00:10:00
ÅFK-modellen 00:11:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 690 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]