• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Jo mer vi fjerner oss fra naturens prinsipper jo mer sykdom vil vi få. Vi mennesker er en integrert del av naturen og skal samhandle med den på lik linje som alle andre levende organismer.

Den best bevarte hemmeligheten innen den medisinske verden er at kroppen din leger seg selv om den har de rette forutsettinger!

Enten bevisst eller ubevisst, kan vi alle bli litt frustrert over vår helse og ha et reelt ønske om å bli frisk og i god form. Powered by nature Masterclass tar for seg på en enkel måte de elementer du må kjenne til, for på en naturlig måte å kunne hjelpe deg med å ta tilbake kontrollen over helsen din. Her er alt uvesentlig luket bort slik at det er enkelt å forstå og navigere. Hver seksjon i kurset gir deg nye ferdigheter slik at du kan gjøre bærekraftige endringer i din helsetistand og livsstil.

Det er også viktig å vite at om du spiser, drikker det du er ment å gjøre og lever riktig i forhold til naturlovene så blir du ikke syk. Det finnes heller Ingen legemidler som kan kompensere for hva kroppen din mangler av essensielle elementer eller at kroppen din er full av giftstoffer.

Du begynner ikke med alternativene, du begynner med de åpenbare selvfølgelighetene som må være på plass for at kroppen skal kunne fungere.

Alle levende organismer består av celler. Kroppen din er i realiteten kun milliarder av celler som jobber sammen. Hver enkelt celle er en selvstendig biokjemisk fabrikk. Denne fabrikken trenger råstoff for å fungere, akkurat som en hvilken som helst annen fabrikk.

Celler har fem fysiske behov: oksygen, vann, næring, sollys og jordkontakt.

Dette må være på plass uansett ellers vil kroppen din etterhvert slutte å virke slik den skal.

Å vite at sykdommen er et resultat av feil i celler og forstå hva som forårsaker feil gir oss kraft til å forebygge og reversere sykdom. Det viktigste du kan gjøre er å tilegne deg kunnskap om kroppen og hvordan ting virker. Gjør så tiltak i forhold til hva du vet er riktig og ikke hva du har hørt eller tror.

Begynn i dag med disse endringene, og du vil fort skjønne at dagens skolemedisin er en svært så dårlig alternativ tilnærming i søken etter god helse og et langt liv. Sats heller på naturen og de metoder den har utviklet gjennom millioner av år. Vi kaller det naturlig tilrettelegging på kroppens premisser.

Kurset er perfekt for de som ønsker å gjøre hva de selv kan for å forebygge livsstilssykdommer og for alle de som ønsker å gjøre hva de kan for å sette kroppen i stand til å reversere sykdommer.

Er du lei av å gå å vente på en kur for ME, usikker på om det går å gjøre noe med MS, kan en forebygge hjertesykdom og kreft og alt annet som er et resultat av feil levesett, ja da er dette kurset perfekt for deg.

Kursinnhold

No curriculum found !

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
 • 5 stjerner0
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
 • 6.000 kr
 • 12 Måneder
 • 30 dagers åpent kjøp
0 OPPMELDTE STUDENTER
   

  Har du spørsmål?

  Send en epost til [email protected]