• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Unngå feilansettelser! Dette kurset vil øke sannsynligheten for at du velger riktig kandidat, på første forsøk!

Lær effektiv rekruttering og selektering

Lær hvordan du skal rekruttere riktig person til riktig stilling. Det er kanskje den vanskeligste jobben du har som leder, og feilansettelser koster deg mye tid, energi og penger. Dette kurset vil øke sannsynligheten for at du velger riktig, på første forsøk!

Her går vi igjennom hele ansettelsesprosessen fra A til Å. Kurset begynner med en behovsanalyse og hvordan du skal tiltrekke deg riktige kandidater. Etter det gjør vi en jobbanalyse, for å undersøke hvilke arbeidsoppgaver som må gjøres, hvilken kompetanse som kreves og egenskaper som er nødvendig for å oppnå suksess i jobben.

Deretter ser vi på personprofiler fra personlighetstester. Her lærer du hva du bør se etter og hvordan du bør sette sammen ulike egenskaper i et team. Under «prediktiv selektering» ser vi på hvilke selekteringsmetoder som har størst sannsynlighet for å si noe om hvor god kandidaten faktisk er til å utføre de oppgavene som er viktig.

Du vil være intervjuteknikker og effektiv referansesjekk. Helt til slutt ser vi på ansettelsen og hvordan mottakelsen bør være av den nye kandidaten, for at personen skal lykkes og få en best mulig start i den nye jobben.

 

Om Eva Solem

Kursholderen er Eva Solem fra Turnaround AS. Hun har 18 års erfaring fra rådgivning innen organisasjonsutvikling. Turnaround AS er et konsulentfirma bestående av ledere fra norsk og internasjonalt næringsliv. Hun er spesialist innen HR og holder jevnlig kurs innen temaer som rekruttering, omstillingsprosesser, konflikthåndtering, team ledelse og ledelse av flerkulturelle team.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og 6 minutter og er fordelt på 7 videoer. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Tiltrekking og behovsanalyse 00:04:00
Jobbanalyse – arbeidsoppgaver, kompetanse og egenskaper 00:11:00
Personprofil og seleksjon 00:20:00
Prediktiv selektering 00:06:00
Intervjuer og intervjuteknikk 00:09:00
Personlinghetstester og referansesjekk 00:06:00
Ansettelse og tiltredelse 00:07:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Subject.

  5

  Kurset bli gode og erklaring med gode.kan virker gode videor.jeg Jan sjekke gode subject.hvis få gode oppgaver av den.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 690 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
15 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]