• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Salgskurs på nett

9 Salgskurs på nett (gratis og betalt)

Dette er nettkurs som du kan ta når og hvor du vil, og i ditt tempo. Du får tilgang til kursinnholdet i 12 måneder og kan se videoene så mange ganger du vil i løpet av den perioden.

Salgskurs på nett på Nettbasertekurs.no

Møtebooking for Nybegynnere (gratis)

– lær å booke salgsmøter av høy kvalitet, på en effektiv måte!

Du vil lære enkle teknikker du kan bruke for å booke et kundemøte. Alt fra hvordan du skal introdusere deg selv, få tak i riktig person, presentere møtet, møte innvendinger og «close» møtet.

Closingteknikker for Nybegynnere (gratis)

– lær 5 closingteknikker du kan bruke for å øke salget ditt!

Det hjelper ikke å være flink på behovsanalyse og salgspresentasjoner, hvis du ikke mestrer avslutnignen. Her lærer du noen enkle teknikker du kan bruke for å close salget og få en avgjørelse fra kunden.

Salgskurs for B2B gründere

Dette salgskurset passer perfekt for deg som er B2B gründer og har lite eller ingen salgserfaring. Her vil du få en komplett gjennomgang av salgsprosessen og få tips til hvordan du kan effektivisere salget ditt så mye som mulig.

Presentasjonsteknikk for selgere

I dette kurset vil Petter Bakken lære deg ulike presentasjonsteknikker du kan bruke i et salgsmøte. Her lærer du blant annet DABA-teknikken, hvordan du skal forstå kundens faktiske behov, og hvordan du skal presentere løsningen de er ute etter.

Du lærer også hvordan en god agenda er og hvordan du skal håndtere avsporinger. Til slutt lærer du ÅFK-modellen, som forklarer hvordan du bør legge opp presentasjonen din på en mest mulig effektiv måte.

Forhandlingsteknikk for selgere

I dette kurset vil du lære alt du trenger å vite for å stå sterkest mulig i en forhandling. Her vil du lære effektive forhandlingsteknikker, og typiske «triks» du kan bli utsatt for under en forhandling.

Petter Bakken lærer deg hvordan du skal forberede deg best mulig og hvordan du skal legge opp en forhandlingsstrategi før du går til forhandlingsbordet.

B2C salg for Nybegynnere

– lære alt du trenger å vite for å bli en av de beste selgerne i ditt selskap. 

Salg kan læres og du vil i dette kurset lære deg hvordan de beste selgerne selger! Dette kurset passer for deg som enten er helt ny i selgeryrket, eller for deg som ønsker å gå fra bra til best! Målet med kurset er å gi deg alle de teknikkene du trenger for å bli en av de beste selgerne i din bedrift. Kursholder er Børre Aursnes i Exxica.no.

B2B salg for Nybegynnere

– lær hele B2B salgsprosessen fra A til Å!

Thor Ole Fongaard i Bedre resultater går her igjennom møtebooking, salgspresentasjonen og til slutt closingen. Du lærer også effektive teknikker for hvordan du kan møte innvendinger på en effektiv måte!

Effektiv Møtebooking

– lær hvordan du kan fylle opp kalenderen din med kundemøter!

Dette nettkurset er lagt opp som en personlig workshop hvor du skal gjøre oppgaver underveis. På denne måten blir det mest mulig relevant for deg og din situasjon. Vi begynner med å gå igjennom samtale oppbyggingen steg for steg. Når du er ferdig med kurset vil du sitte igjen med et fullverdig manus/script!

Andre salgskurs på nett

Verdisalg

Ubegrenset tilgang på faglig kompetanse i interne samlinger eller før salgsmøter. Over 150 filmer innen salg og ledelse. Lønnsomme teknikker og metoder for bedre salg.

Vet du om noen andre salgskurs som bør inkluderes i denne listen? Send gjerne en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no. Merk eposten med «salgskurs på nett».

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kursdeltakere og kursholdere. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "9 Salgskurs på nett (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *