• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Dette salgskurset passer for deg som ønsker å gå fra bra til best. I løpet av kurset vil du lage en EFG-analyse og lære teknikker for hvordan du effektivt kan finne kundens behov.

Dette er et salgskurs der du vil lære alt du trenger å vite for å bli en av de beste selgerne i ditt selskap. Salg kan læres og du vil i dette kurset lære deg hvordan de beste selgerne selger!

B2C salg for nybegynnere passer for deg som enten er helt ny i selgeryrket, eller for deg som ønsker å gå fra bra til best! Målet med kurset er å gi deg alle de teknikkene du trenger for å bli en av de beste selgerne i din bedrift.

I løpet av kurset har Børre lagt opp til flere oppgaver for å gjøre innholdet mest mulig relevant for deg og din situasjon.

I begynnelsen av kurset skal du lage en EFG-analyse av ditt produkt eller din tjeneste. Så går kursholder igjennom salgsprosessen fra A-Å og forklarer hvordan en typisk salgssamtale vil være. Deretter skal du forberede en typisk salgssamtale du har for å se hvordan du kan gjøre den enda bedre, basert på det du har lært så langt i kurset. Målet er da å finne behovet til kunden og presentere løsninger som kunden kan være er interessert i på en effektiv måte.

Til slutt vil du lære hvorfor kunden fortsetter å si «nei» og hvordan du kan overkomme innvendingene som dukker opp. Og helt til slutt vil du lære hvordan du skal close salget og be om orderen.

 

Om Børre Aursnes

Børre Aursnes har jobbet med salg siden han var 10 år. I løpet av karrieren har han jobbet som selger, salgssjef og daglig leder for store selskaper, og jobber nå som kursholder innen sal gjennom selskapet Exxica AS.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 45 minutter fordelt på 13 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Introduksjon GRATIS 00:02:00
Hva er salg? GRATIS 00:05:00
Ditt produkt eller tjeneste 00:02:00
Forstå ditt produkt 00:04:00
Oppgave 1 00:01:00
Salgssamtalen 00:05:00
Eksempel på en salgssamtale 00:05:00
Oppgave 2 00:01:00
Når kunden fortsetter å si «nei» 00:11:00
Be om ordren 00:04:00
Viktigheten av et godt CRM system 00:02:00
Oppsummering 00:02:00
Avslutning 00:01:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 990 kr 690 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]