• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Nettkurs for behandling og selvhjelp av Sosial Angst

6 nettkurs for behandling og selvhjelp av Sosial Angst (gratis og betalt)

Sosial angst, også kalt sosial fobi, er en angstlidelse som kjennetegnes av intens frykt i sosiale situasjoner. Dette forårsaker betydelig ubehag og nedsatt evne til å fungere i deler av dagliglivet. Sterk sosial angst oppleves ubehagelig og hvilke sosiale situasjoner som gir angst kan variere fra person til person.

Mange ønsker å behandle Sosial Angst på egenhånd uten medikamenter, og derfor har vi listet opp 6 nettkurs for behandling og selvhjelp av Sosial Angst. Disse kursene er 100% nettbaserte, som betyr at du kan ta kurset i ditt tempo – når du vil og hvor du vil.

Bli kvitt Sosial Angst (introduksjon) – Gratis

Dette nettkurset er et selvhjelpskurs hvor du vil få teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt sosial angst.

Du lære effektive teknikker for å distrahere hjernen vekk fra angsten. Ideen er at jo mer vi får hjernen til å bli oppmerksom på andre ting enn angsten og symptomene, jo mindre metal kapasitet har hjernen til å prosessere angsten.

Dette kurset er et gratis selvhjelpskurs hvor du får en smakebit på «Bli kvitt Sosial Angst (komplett)» som er beskrevet under.

Bli kvitt Sosial Angst (komplett)

I løpet av kurset vil dere kartlegge ulike sosiale situasjoner som gir angst på en skala fra 1 til 10. Ved å oppsøke situasjoner som gir «1 angst» vil vi fremprovosere angsten kontrollert, og unngår dermed «angst for angsten».

Hvis vi tenker oss dette som en pyramide, er ideen at vi eksponerer angsten til 1 blir 0. Når vi senere skal gå til «2 angst» vil ikke den lengre være 2, men 1. Slik kollapser pyramiden sakte men sikkert.

I tillegg vil du lære effektive teknikker for å distrahere hjernen vekk fra angsten. Ideen er at jo mer vi får hjernen til å bli oppmerksom på andre ting enn angsten og symptomene, jo mindre metal kapasitet har hjernen til å prosessere angsten.

Bli kvitt Sosial Angst (inkludert terapi)

I tillegg til alt som er inkludert i det komplette kurset over vil du også få personlig veiledning fra en terapeut inkludert i kursprisen. Du får 2 samtaler av 90 minutter inkludert, som er strategisk plassert underveis i kurset.

Alt dette gir til sammen en veldig effektiv behandling!

Mindfullness

Mindfulness, eller «oppmerksomt nærvær», er en metode som er mye brukt for å redusere stress, uro, angst og depresjon. I dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan få bedre kontroll over tankene og følelsene dine.

Istedenfor å fokusere på anger og dårlig samvittighet (fortid) eller angst, bekymring og uro (fremtid) vil du i dette kurset lære hvordan du kan fokusere på nåtiden. På den måten vil du kunne håndtere tankene og følelsene dine på en bedre måte, og bli flinkere til å styre reaksjonene dine på det som skjer i livet ditt.

Veiledet selvhjelp/behandling?

christian-bangÅ få bistand fra en utenforstående kan hjelpe deg med å få raskere resultater, enn om du hadde gjort det alene.

Christian Bang kan hjelpe deg til å bli kvitt din Sosial Angst en gang for alle. Han har i over 10 år hjulpet personer bli kvitt sosial angst, depresjon og stress.

Kontakt Christian på epost: [email protected] eller telefon: 917 26 373

Se også hjemmesiden hans for mer informasjon: www.globaluniversity.no

AssistertSelvhjelp.no

Dette nettbaserte kurset for angst inneholder øvelser, oppgaver og informasjon fra kognitiv terapi som psykologer bruker i behandling av sosial angst. Programmet er basert på kognitiv behandling og er utviklet av pshykologene Aksel I. Sinding og Oskar Blakstad.

Du finner påmelding og kursbeskrivelsen her.

Helse Bergen – internettbehandling

Helse Bergen har etablert noe de kaller for eMeistring som er et behandlingsprogram for angst. Dette tilbudet er ment for personer som har panikklidelser eller sosial angst. Kurset har terapeutstøtte.

Du kan lese mer om kurset her.

En anbefalt Selvhjelpsbok

Om du liker å lese kan vi også anbefale «Se deg rundt! Et selvhjelpsopplegg for deg med sosial angst» skrevet av Asle Hoffart.

Gjennom blant annet en rekke eksempler og praktiske øvelser, vil denne boka gi deg en ny forståelse av din sosiale fobi, og – ikke minst – en fremgangsmåte for hvordan du kan redusere angsten i sosiale situasjoner.

Asle Hoffart er professor i psykologi og spesialist i klinisk psykologi. Han har lang erfaring med behandling og forskning på internasjonalt nivå, med vekt på kognitiv terapi og behandling av angstlidelser.

Du finner boken i nettbutikken til Modum-Bad.

4 relevante blogger

Det finnes utrolig mange blogger der ute som kan hjelpe deg med å forstå hva Sosial Angst er og hvordan du kan begrense det mest mulig. Her er en liste over de beste vi kjenner til:

Ta kontakt med oss!

Vet du om noen andre relevate nettkurs for behandling og selvhjelp av Sosial Angst? Ta kontakt med Halvard (at) nettbasertekurs.no, så skal vi legge den inn i listen!

0Svarene på "6 nettkurs for behandling og selvhjelp av Sosial Angst (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *