• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

En gratis introduksjon til «Bli kvitt sosial angst» – et selvhjelpskurs for hvordan du kan bli kvitt sosial angst. Her skal dere sammen jobbe med å gradvis redusere angsten du opplever i sosiale situasjoner.

Dette kurset er et selvhjelpskurs hvor du vil få teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt sosial angst. Sammen med Christian Bang vil du systematisk bearbeide din sosiale angst en gang for alle!

Sosial angst, også kalt sosial fobi, er en angstlidelse som kjennetegnes av intens frykt i sosiale situasjoner. Sterk sosial angst oppleves ubehagelig og hvilke sosiale situasjoner som gir angst kan variere fra person til person.

Du lære effektive teknikker for å distrahere hjernen vekk fra angsten. Ideen er at jo mer vi får hjernen til å bli oppmerksom på andre ting enn angsten og symptomene, jo mindre metal kapasitet har hjernen til å prosessere angsten.

Alt dette gir til sammen en veldig effektiv behandling!

Dette kurset er et gratis selvhjelpskurs hvor du får en smakebit på det større kurset «Bli kvitt sosial angst«.

 

Kurset er utviklet for:

  • Deg som opplever frykt i sosiale situasjoner
  • Deg som opplever nedsatt evne til å fungere i sosiale situasjoner

 

Om Christian Bang

christian-bangChristian Bang har jobbet med depresjon, sosial angst og stress i over 10 år og kan vise til gode resultater i sin behandling. I dette kurset lærer du de samme prinsippene og teknikkene han bruker i sin praksis når han hjelper sine klienter.

Christian er utdannet i profesjonsstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser. Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo, Cand philol fra Universitetet i Oslo og praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder. Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi og pedagogisk arbeide. Han driver i dag egen praksis som kognitiv atferdsterapeut på østlandet.

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 17 minutter og er fordelt på 6 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. 

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

 

Innhold

Modul 1 - Har jeg sosial angst?
Introduksjon 00:02:00
Om Christian Bang 00:04:00
Målinger 00:04:00
Modul 2 - Metakognitiv terapi
Oppgave 00:01:00
Fugleperspektiv 00:02:00
Fokuspunkt 00:04:00
TA DETTE KURSET
  • GRATIS
  • 12 Måneder
  • 30 dagers åpent kjøp
454 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';