• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lær teknikker for hvordan du kan få bedre kontroll over tankene og følelsene dine.

Mindfulness, eller «oppmerksomt nærvær», er en metode som er mye brukt for å redusere stress, uro, angst og depresjon. I dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan få bedre kontroll over tankene og følelsene dine.

Istedenfor å fokusere på anger og dårlig samvittighet (fortid) eller angst, bekymring og uro (fremtid) vil du i dette kurset lære hvordan du kan fokusere på nåtiden. På den måten vil du kunne håndtere tankene og følelsene dine på en bedre måte, og bli flinkere til å styre reaksjonene dine på det som skjer i livet ditt.

Mindfulness har blitt en populær en metode til selvhjelp som opprinnelig stammer fra Buddhismen. Personer som bruker mindfulness over tid vil oppleve en stabiliserende effekt på følelseslivet. Mindfulness vil gi deg mer ro og balanse i en stressende hverdag.

 

Om Christian Bang

christian-bangChristian Bang har jobbet med stress, sosial angst og depresjon i over 10 år og kan vise til gode resultater i sin behandling. I dette kurset lærer du de samme prinsippene og teknikkene han bruker i sin praksis når han hjelper sine klienter for å redusere stress, sosial angst og depresjon.

Christian er utdannet i profesjonsstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser. Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo, Cand philol fra Universitetet i Oslo og praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder. Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi og pedagogisk arbeide. Han driver i dag egen praksis som kognitiv atferdsterapeut på østlandet.

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og er fordelt på 7 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

mindfullness, mindfulnes

Innhold

Oppgave 00:01:00
Fugleperspektiv 00:02:00
Fokuspunkt 00:04:00
Fokuspunkt del 2 00:03:00
Firetrinnsmodellen 00:09:00
Firetrinnsmodellen del 2 00:06:00
Autogen trening 00:34:00

Kursanbefalinger

5

5
4 anbefalinger
 • 5 stjerner4
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. evy-renate.mardal20. juli 2020 sa 23:08 :Svar

  Mindfulness kurs

  5

  Bra informasjon og gode øvelser som er nyttige å bruke og ha med seg videre.

 2. evy-renate.mardal20. juli 2020 sa 23:08 :Svar

  Mindfulness kurs

  5

  Bra informasjon og gode øvelser som er nyttige å bruke og ha med seg videre.

 3. charlotte.myhre.eklund6. oktober 2018 sa 20:24 :Svar

  Inspirerende

  5

  Et svært nyttig kurs å ta med seg på veien videre! : )

 4. Fine teknikker!

  5

  Nyttig kurs med fine teknikker/oppgaver.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 299 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
52 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]