• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Nettkurs for Behandling og Selvhjelp av Depresjon

4 nettkurs for behandling og selvhjelp av Depresjon (gratis og betalt)

Hovedsymptomene på depresjon er tristhet, nedsatt interesse for ting du vanligvis liker, mindre initiativ og en følelse av å være veldig trøtt. Depresjon er vanlig og rammer ca 17% av befolkningen en eller annen gang i løpet av livet.

Mange ønsker å behandle depresjon på egenhånd uten medikamenter, og derfor har vi listet opp 4 nettkurs for behandling og selvhjelp av depresjon. Disse kursene er 100% nettbaserte, som betyr at du kan ta kurset i ditt tempo – når du vil og hvor du vil.

Under finner du 4 nettkurs for behandling og selvhjelp av Depresjon. Disse kursene er utviklet for deg som:

  • Opplever redusert energi, tap av interesser, redusert lyst og økt tretthet.
  • Sliter med skyldfølese eller dårlig samvittighet.
  • Har tanker om mindreverdighet, nedsatt selvtillit eller selvmordstanker.
  • Sliter med rastløshet, uro, oppspilthet, søvnforstyrrelser, nedsatt appetitt, vekttap med mer.

#1 – Bli kvitt Depresjon (introduksjon) – Gratis

I dette nettkurset vil du sammen kursholder forandre fastlåste negative oppfatninger av deg selv. Det er disse negative oppfatningene som produserer depresjonen. Her får du flere oppgaver som skal hjelpe deg å bli kvitt din depresjon en gang for alle.

Dette kurset er et gratis selvhjelpskurs, hvor du får en smakebit på «Bli kvitt Depresjon (komplett)» som er beskrevet under.

#2 – Bli kvitt Depresjon (komplett)

Dette kurset er for deg som er deprimert og ønsker å komme deg ut av den negative spiralen. Dette kurset er et komplett selvhjelpskurs hvor kursholder gir deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt depresjon.

Sammen skal dere bli kvitt din depresjon en gang for alle!

Kurset varer i ca 3 timer og er fordelt på 18 videoleksjoner. Du får tilgang til videoene i 12 måneder og du kan se dem så mange ganger du ønsker i løpet av perioden.

#3 – Bli kvitt Depresjon (inkludert terapi)

I tillegg til alt som er inkludert i det komplette kurset over, vil du også få personlig veiledning fra en terapeut inkludert i kurset. Du får 2 samtaler av 90 minutter inkludert, som er strategisk plassert underveis i kurset.

Alt dette gir til sammen en veldig effektiv behandling!

#4 – Mindfullness

Mindfulness, eller «oppmerksomt nærvær», er en metode som er mye brukt for å redusere stress, uro, angst og depresjon. I dette kurset vil du lære teknikker for hvordan du kan få bedre kontroll over tankene og følelsene dine.

Dette kan hjelpe deg med å få kontroll på depresjonen. Istedenfor å fokusere på anger og dårlig samvittighet (fortid) eller angst, bekymring og uro (fremtid), vil du i dette kurset lære hvordan du kan fokusere på nåtiden. På den måten vil du kunne håndtere tankene og følelsene dine på en bedre måte. Samtidig blir du flinkere til å styre reaksjonene dine på det som skjer i livet ditt.

Veiledet selvhjelp/behandling?

christian-bangÅ få bistand fra en utenforstående kan hjelpe deg med å få raskere resultater, enn om du hadde gjort det alene.

Christian Bang kan hjelpe deg til å bli kvitt din depresjon en gang for alle. Han har i over 10 år hjulpet personer bli kvitt sosial angst, depresjon og stress.

Kontakt Christian på epost: [email protected] eller telefon: 917 26 373

Se også hjemmesiden hans for mer informasjon: www.globaluniversity.no

Andre relevante kilder til behandling av depresjon

Webterapi.no – Mestring av depresjon

Kurset går over 8 leksjoner og tar utgangspunkt i psykologiske teknikker som er godt utprøvd i forbindelse med behandling av depresjon. Det vil dreie seg om arbeid med tankene (kognitive metoder) og øvelser i oppmerksomt nærvær (avslappingsøvelser). Du får også veiledningssamtaler med psykolog Torbjørn Sandvik over Internet eller telefon. Målet er å tilby et nettbasert kurs for deg som ønsker å jobbe med depresjonen i trygge omgivelser.

Kurs i depresjonsmestring (KiD) – ikke nettkurs

Her kan du finne en kursleder der du bor. Ta kontakt med dem hvis du vil gå på kurs. De holder kurs når det er nok påmeldte, og vil ta kontakt med deg direkte. Oversikten oppdateres fortløpende.

eMeistring – Helse Bergen

Helse Bergen har etablert noe de kaller for eMeistring som er et behandlingsprogram for depresjon. Gjennom behandlingen i eMeistring skal du lære hvordan du kan bryte denne vonde sirkelen og skape en bedre hverdag.

ifightdepression.com

iFightDepression verktøyet et er veiledet, internettbasert selvhjelpsverktøy for personer med mild til moderat depresjon. Verktøyet er utviklet på grunnlag av forskning, anbefalinger for best praksis og tilbakemeldinger fra brukere og eksperter på psykisk helse. Det er gratis å bruke verktøyet, og hensikten er å hjelpe personer til å håndtere symptomer på depresjon og for å fremme tilfriskning med støtte fra fastlegen eller annen helsearbeider. Verktøyet baserer seg på prinsipper fra Kognitiv Atferdsterapi (KAT), som har vist seg effektiv i behandlingen av depresjon.

Ta kontakt med oss!

Vet du om noen andre relevate nettkurs for behandling og selvhjelp av depresjon? Ta kontakt med Halvard (at) nettbasertekurs.no, så skal vi legge den inn i listen!

0Svarene på "Nettkurs for Behandling og Selvhjelp av Depresjon (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *