• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Grunnleggende Excel Kurs på Nett (gratis og betalt)

Grunnleggende Excel Kurs på Nett (gratis og betalt)

Det begynner å bli mange aktører som tilbyr grunnleggende Excel kurs på nett. Under finner du en liste over de kursene vi kjenner til. Noen er gratis og andre er betalte. De kursene som er gratis er gjerne mindre og er kanskje en smakebit på et kurs som er større. Felles for alle kursene under er at de er nettbaserte og du kan ta dem i ditt eget temp, uavhengig av tid og sted.

Excel er et verktøy som er veldig nyttig å kunne! Selv om det er enkelt å fylle inn tekst og tall i cellene, er det ikke nødvendigvis så enkelt å lære seg nye funksjoner på egenhånd. Mange er gjerne selvlært og bruker kun de enkleste funksjonene. Men du kan spare mye tid og energi (les frustrasjon) på å lære deg noen ekstra teknikker og funksjoner. Et grunnleggende Excel kurs på nett kan hjelpe deg med nettopp dette!

Grunnleggende Excel kurs og webinar på Excelakademiet.no

 • Excel for Nybegynnere: gratis – Har du lite eller ingen kjennskap til Excel? I løpet av dette kurset lærer du alt du trenger å vite for å bruke Excel på en effektiv måte. Kurset har fått veldig mange gode tilbakemeldinger/anmeldelser fra tidligere kursdeltakere.
 • Excel for Viderekommende: 3.990 kr (mulighet for faktura) – Lær å analysere store datamengder, bruke Pivottabeller, lage Makroer og hvordan du skal bruke de 30 mest brukte Excelfunksjonene! I løpet av kurset går kursholder igjennom mer enn 40 praktiske oppgaver, som du kan laste ned og gjøre på egenhånd. På den måten får du kunnskapen inn i fingrene! Passer perfekt for deg som er selvlært eller har noe opplæring i Excel, men som ønsker å bli god i Excel.
 • Excel for Superbrukere: 5.990 kr – For deg som ønsker å lære å bruke «superbruker-verktøyene» Power Query og Power Pivot. Du lærer også å lage dynamiske diagrammer og dashboard, samt hvordan lage smarte makroer. Etter dette kurset blir du kontorets superbruker i Excel!
 • Diagrammer og dashboard: 1.990 kr –  fordypningskurs hvor du lærer å lage dynamiske Excel diagrammer, sparklines, skjemakontroller, nedtrekksmenyer og mye mer!
 • Introduksjon til Pivottabeller: gratis – Gratis nettkurs i Pivottabeller. Her får du en grunnleggende innføring i pivot og hvordan du kan bruke pivottabeller til å analysere store datamengder. Du kan laste ned datasettet som brukes i kurset, slik at du får øvelse og praktisk erfaring i å bruke pivottabeller.
 • Power BI: 3.990 kr (mulighet for faktura) – Et praktisk kurs hvor vi starter med databehandling i Power Query, så kobler vi datasettene sammen og lager rapporter i Power BI Desktop. Til slutt laster vi opp prosjektet til Power BI Service, slik at vi kan dele rapportene med andre og få tilgang via Power BI Mobile.
 • Excel kurs for hele bedriften: 29.990 kr – Gi alle ansatte tilgang til excel kurs for nybegynnere og viderekommende. Pakken inkluderer også kurs i Word, PowerPoint og Power BI. Fast pris for hele bedriften, uavhengig av hvor mange ansatte dere er.
 • Excelkurs i Oslo: 6.990 kr – Foretrekker du klasseromskurs? Da finner du en liste over kommende excelkurs i Oslo her. Velg mellom nivå for nybegynner eller «noe øvet».
 • Bedriftsinternt Excelkurs: 15.000 kr – få hjelp til å arrangere bedriftsinterne Excelkurs, enten i deres lokaler eller i moderne og hyggelige lokaler på Solli Plass i Oslo. Dere velger selv nivået og kan påvirke innholdet i kurset.

Grunnleggende Excel kurs på Nettbasertekurs.no

Disse excelkursene får du tilgang til i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du får selvfølgelig kursbevis etter at du har fullført kursene!

 • Excel for Nybegynnere: gratis – Et nettkurs for deg som ønsker en rask innføring i Microsoft Excel 2016. Kurset er delt inn i 5 videoleksjoner og tar 50 minutter å fullføre. Du får utdelt 10 arbeidsoppgaver underveis, slik at du kan løse dem sammen med kursholderen.
 • Grunnleggende Excel: 490 kr – En komplett gjennomgang av alle funksjonene i Excel. Her lærer du alt du trenger å vite for å kunne bruke programmet. Kurset varer i 6 timer fordelt på 42 videoleksjoner. Kurset begynner med en innføring brukergrensesnittet, verktøylinjer og hvordan man kan fylle inn tall, tekst og formler i et regneark. I løpet av kurset vil du kunne bruke enkle formler, formateringer og diagrammer.
 • Pivottabeller i Excel: 690 kr – Lær å bruke Pivottabeller til å analysere store datamengder. Når du kan bruke Pivot, vil du kunne trekke ut akkurat den informasjonen du trenger, raskt!

Grunnleggende Excel kurs på engelsk fra Excelcourses.com

Hvis du bruker en engelsk versjon av Excel, så kan det være lurt å ta et kurs på engelsk. Formler og funksjoner heter ulike ting på engelsk og norsk, og da kan det være enklere å ta et kurs på engelsk.

 • Excel for Beginners: free – Do you have little or no experience with Microsoft Excel? Learn everything you need to know to use Microsoft Excel as an effective tool!
 • The Complete Excel Blueprint: $97 – Learn how to make reports and dashboards, use Vlookup, use PivotTables and PivotCharts, analyze big datasets and how to use the 30 most used formulas and functions in Excel.

Gratis Excel webinar på youtube

 • Excel webinar for nybegynnere – Lær å bruke Excel som et effektivt verktøy. Her lærer du å lage enkle formler, bruke autofyll og forskjellen mellom absolutt og relativ cellereferanse.

Andre grunnleggende Excel kurs på nett

AOF

 • Datakortet Excel 2013: 1.250 kr – En kombinasjon av videoer, teori, oppskrifter, oppgaver og tester gjør det enkelt å lære seg de nye verktøyene. E-læringskurset inneholder 30 opplæringsvideoer. Etter kurset er det mulig å avlegge en sertifiserende test i Excel. Testen tas i AOFs lokaler.
 • Grunnleggende Excel 2010: 1.275 kr – På dette kurset lærer du hvordan du kan gjøre mange ulike regneoperasjoner i et regneark, alt fra det enkleste husholdningsbudsjett til mer avanserte matematiske beregninger.
 • Grunnleggende Excel 2013: 1.275 kr – E-læringskurset gir deg en opplevelsesrik og praktisk opplæring i Excel 2013, som er det mest fleksible og profesjonelle regnearkprogrammet noensinne. En kombinasjon av videoer, teori, oppskrifter, oppgaver og tester gjør det enkelt å lære seg de nye verktøyene. E-læringskurset inneholder 52 opplæringsvideoer.

Utdannet.no

 • Grunnleggende Excel: 299 kr pr måned – I dette kurset får du en grunnleggende innføring i bruk av Microsoft Excel. Du lærer alt du trenger for å kunne bruke programmet på en effektiv måte.

Helt til slutt..

Les også:

Vet du om andre grunnleggende excel kurs på nett som bør inkluderes i listen, så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no!

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kursdeltakere og kursholdere. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

2Svarene på "12 Grunnleggende Excel kurs på nett (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *