• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Power BI kurs for nybegynnere

5 Power BI kurs for nybegynnere (nettbasert og klasserom)

Power BI er et Business Intelligence verktøy fra Microsoft. Med Power BI kan du analysere store datamengder og lage rapporter som du kan dele med kolleger.

Her er en liste over Power BI kurs for nybegynnere, som jeg tror kan være interessante for deg:

Nettkurs

ExcelAkademiet.no

  • Power BI: 3.990 kr (mulighet for faktura) – Et praktisk kurs hvor vi starter med databehandling i Power Query, så kobler vi datasettene sammen og lager rapporter i Power BI Desktop. Til slutt laster vi opp prosjektet til Power BI Service, slik at vi kan dele rapportene med andre og få tilgang via Power BI Mobile.
  • Power BI og Excel for Viderekommende: 7.990 kr (mulighet for faktura).

Klasseroms kurs

Glasspaper.no

  • Kom i gang med Power BI: 5.900 kr – Et kurs for de som vil komme i gang med Power BI. Målgruppen er personer som bruker Excel som en del av jobben (økonomer, regnskapspersonell, personalledere, salgsledere, marketsføringsledere osv). Dette kurset tar for seg Power BI Service og Power BI mobile. Det blir kun en kort visning av Power BI Desktop.

KnowledgeGroup.no

  • Power BI: 5.900 kr – Vi lærer deg «best practice» for «hvordan bruke Power BI». Resultatet er at du blir i stand til å lage flotte og nyttige analyser og rapporter med mulighetene tjenesten tilbyr. Så hvis du først har bestemt deg for å heve Power BI kompetansen, la våre Power BI eksperter med konsulenterfaring lære deg hvordan det skal gjøres.

Bouvet.no

  • Power BI – first look: 3.200 kr – Halvdags kurs. Kom i gang med å automatisere innsamling og tilrettelegging av data slik at du kan konsentrere deg om analyse av fakta og formidling av innsikt til forretningen.

Helt til slutt..

Les også:

Vet du om andre grunnleggende Power BI kurs på nett som bør inkluderes i listen, så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no!

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kursdeltakere og kursholdere. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "5 Power BI kurs for nybegynnere (nettbasert og klasserom)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *