• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Videregående Excel kurs på nett

10 Videregående Excel kurs på nett og klasserom

Under finner du en liste over Videregående Excel kurs på nett og klasserom i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Tromsø.

Før du bestemmer deg for hvilket kurs du ønsker, så vurder om du skal ta et nettkurs. Det blir mer og mer populært å ta nettkurs, først og fremst fordi det er mer fleksibelt – du kan ta kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Og nettkurs er ofte et mye rimeligere alternativ til vanlige kurs.

Videregående Excel kurs på nett – Nettbasertekurs.no

 • Pivottabeller i Excel: 690 kr  – Dette er et kurs for dem som har blitt fortrolig med Excel og de mest vanlige funksjonene. Her vil du få en innføring i Pivottabeller og hvordan du kan legge til eksterne datakilder, avansert bruk av diagrammer osv. Du får tilgang til kurset i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du får selvfølgelig kursbevis etter at du har fullført kursene!

Videregående Excel kurs på nett – Excelakademiet.no

 • Introduksjon til Pivottabeller: gratis – Gratis nettkurs i Pivottabeller. Her får du en grunnleggende innføring i pivot og hvordan du kan bruke pivottabeller til å analysere store datamengder. Du kan laste ned datasettet som brukes i kurset, slik at du får øvelse og praktisk erfaring i å bruke pivottabeller.
 • Excel for Viderekommende: 3.990 kr (mulighet for faktura) – Lær å analysere store datamengder, bruke Pivottabeller, lage Makroer og hvordan du skal bruke de 30 mest brukte Excelfunksjonene! I løpet av kurset går kursholder igjennom mer enn 40 praktiske oppgaver, som du kan laste ned og gjøre på egenhånd. På den måten får du kunnskapen inn i fingrene!
 • Excel for Superbrukere: 5.990 kr (mulighet for faktura) – For deg som ønsker å lære å bruke «superbruker-verktøyene» Power Query og Power Pivot. Du lærer også å lage dynamiske diagrammer og dashboard, samt hvordan lage smarte makroer. Etter dette kurset blir du kontorets superbruker i Excel!
 • Viderekommende + Superbruker: 11.990 kr – En samlepakke som inkluderer både Excel for Viderekommende og Excel for Superbrukere. Du får tilgang til begge kursene i 12 måneder.
 • Diagrammer og dashboard: 1.990 kr –  fordypningskurs hvor du lærer å lage dynamiske diagrammer, sparklines, skjemakontroller, nedtrekksmenyer og mye mer!
 • Power BI: 3.990 kr (mulighet for faktura) – Et praktisk kurs hvor vi starter med databehandling i Power Query, så kobler vi datasettene sammen og lager rapporter i Power BI Desktop. Til slutt laster vi opp prosjektet til Power BI Service, slik at vi kan dele rapportene med andre og få tilgang via Power BI Mobile.
 • Excelkurs i Oslo: 6.990 kr – Foretrekker du klasseromskurs? Da finner du en liste over kommende excelkurs i Oslo her. Velg mellom nivå for nybegynner eller «noe øvet».
 • Bedriftsinternt Excelkurs: 15.000 kr – få hjelp til å arrangere bedriftsinterne Excelkurs, enten i deres lokaler eller i moderne og hyggelige lokaler på Solli Plass i Oslo. Dere velger selv nivået og kan påvirke innholdet i kurset.

Videregående excel kurs i klasserom

Positiv Opplæring

Excelkurs i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

 • Excelkurs – videregående: 6.900 kr – Kurset går over 2 dager. Her lærer du litt mer om hva som går an å gjøre med ulike funksjoner i programmet. Samtidig lærer du om god formatering slik at regnearket ditt blir lettleselig, profesjonelt og oversiktlig.
 • PowerBI: 6.500 kr – Dette 2-dagers-kurset egner seg for deg som skal begynne å bruke PowerBI. Kurset passer for deg som ønsker å utvikle, publisere og administrere dynamiske og visuelle rapporter med profesjonelt design basert på Microsoft Power BI funksjoner.
 • Excel for controllere og økonomisjefer: 8.990 kr. Kurset går over 2 dager. Spar tid og penger, og bli mer effektiv i hverdagen! På to kursdager viser vi deg de uunnværlige metodene og verktøyene som forenkler arbeidsdagen din og forbedrer økonomistyringen. Du vil se nytteverdien allerede etter første leksjon!

Glasspaper

Excelkurs i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Kristiansand, Tromsø, Ålesund med fler.

 • Excel videregående: 6.900 kr – Kurset går over 2 dager. Dette er kurset for deg som bruker Excel jevnlig og som ønsker å lære flere avanserte muligheter i programmet. Du får mange nyttige tips og triks og vil garantert bli en enda bedre Excel-bruker og større Excel-entusiast etter å ha fullført kurset! Pivottabeller, oppslagsfunksjoner, bruk av tabeller, avansert sortering av lister og databaser, er noe av det vi gjennomgår på dette kurset.

Visma

Excelkurs i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

 • Excel videregående: 6.800 kr – (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Kurset går over 2 dager. På Excel videregående kurs gjennomgår vi bruk av ulike innebygde funksjoner og behandling av informasjon i lister og tabeller. Det er ofte mulig å bruke en rekke ulike metoder for å løse en oppgave i Excel. På kurset lærer du forskjellige fremgangsmåter slik at du får et bedre grunnlag til å velge riktig Excel-verktøy til rett arbeidsoppgave.
 • Excel ekspert: 8.200 kr – Kun i Oslo. Kurset går over 2 dager. Lær de mer avanserte funksjonene i Excel, og hvordan du kan effektivisere rutineoppgaver ved automatiseringer.
 • Excel for controllere og økonomer: 8.200 kr – (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Kurset går over 2 dager. Dette kurset er for deg som jobber i en økonomifunksjon. Du lærer du å lage bedre modeller for rapportering, likviditetsstyring, analyse og budsjettering. Vi snakker om å jobbe raskt, riktig og smart!
 • Excel Pivottabeller: 3.400 kr – (Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger). Kurset går over 1 dag. Dette kurset vil gi deg oversikt over hvilke muligheter pivottabeller gir og hvordan du kan bruke dem på en smart og effektiv måte.

Helt til slutt..

Les også om Grunnleggende Excel kurs på nett!

Vet du om andre Videregående Excel kurs på nett eller vanlige som bør inkluderes i listen, så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no!

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kursdeltakere og kursholdere. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "10 Videregående Excel kurs på nett og klasserom"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *