• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lær å strikke med et strikkekurs for nybegynnere

5 Strikkekurs for nybegynnere (gratis og betalt)

Har du lyst til å lære å strikke eller friske opp kunnskapen? Her finner du 5 strikkekurs for nybegynnere. 3 av dem er nettkurs som du kan starte i dag, og fullføre i det tempoet som passer deg.

Lykke til med strikkingen!

Strikkekurs på nett

  • Gratis mini-kurs i strikking: Har du lyst til å lære å strikke? Her får du et superenkelt minikurs i strikking som får deg i gang!
  • Lær å strikke vintervotter: Kurset inneholder en oppskrift på tovede votter, samt 12 små videoer som tar deg med gjennom hele oppskriften.
  • 4-ukers strikkekurs: Kurset består av videoer som tar deg med steg-for-steg gjennom et helt strikke-prosjekt, fra første maske til siste tråd er festet. Alt er godt forklart og enkelt å forstå.

Andre strikkekurs (ikke nettkurs)

Strikkekurs i Bergen

  • Norwegian Spirit: Norwegian Spirit arrangerer mange strikkekurs i Bergen. De har mange spennende temaer for nybegynner og viderekomne.

Strikkekurs i Oslo

  • Husflid Oslo: Vi tilbyr et unikt kurs for nybegynner og litt øvet. Du lærer å legge opp (starte), strikke rett og vrang, øke, minke og avslutte arbeider. I løpet av kurset vil vi begynne på enkle arbeider som du vil kunne avslutte selv.

Andre kurs om kan være aktuelle

  • Introduksjon til Nålefilting: Nålefilting er en enkel og morsom hobby. I dette nettkurset lærer du hvordan du kan lage en flott nisse av ull. Kurset er lett å følge og er ment som et nybegynnerkurs i nålefilting.
  • Heklekurs for nybegynnere: Her er en liste over heklekurs for nybegynnere – både nettkurs og vanlige kurs.

Vet du om noen andre strikkekurs, så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no så skal vi inkludere dem i listen. Skriv «strikkekurs for nybegynnere» i emnefeltet på mailen.

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kunden og kursholderne. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "5 Strikkekurs for nybegynnere (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *