• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lær å hekle med et heklekurs for nybegynnere

4 Heklekurs for nybegynnere (gratis og betalt)

Har du lyst til å lære å hekle eller friske opp kunnskapen? Her finner du 4 heklekurs for nybegynnere. Ett av dem er et nettbaserte kurs som du kan starte i dag, og fullføre i ditt tempo.

Lykke til med heklingen!

Heklekurs på nett

  • Hekling av bamser: Gratis nettkurs! Her vil du få tips og triks til hvordan du får heklede kosedyr til å bli slik du vil ha dem.

Andre heklekurs (ikke nettkurs)

  • Folkeuniversitetet: Når du kan grunnmaskene i hekling er det nærmest ingen grenser for hva du kan lage. Bli med på kurs og lær deg det du trenger for å komme i gang.
  • Norwegian Spirit: Se oversikten over kommende heklekurs i Bergen her. Mange spennende temaer for nybegynnere og viderekommende.
  • Kurs i hakking og pjoning: Dette er gamle, tradisjonelle og morsomme teknikker for å lage både småplagg som votter og skjerf og litt større plagg. Du lærer teknikker fra bunnen av og kurset passer først og fremst for nybegynnere.

Andre kurs som kan være aktuelle

  • Introduksjon til Nålefilting: Nålefilting er en enkel og morsom hobby. I dette nettkurset lærer du hvordan du kan lage en flott nisse av ull. Kurset er lett å følge og er ment som et nybegynnerkurs i nålefilting.
  • Strikkekurs for Nybegynnere: Her er en liste over 5 strikkekurs for nybegynnere.

Dette var alle heklekursene vi klarte å finne. Vet du om noen andre heklekurs, så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no så skal vi inkludere dem i listen. Skriv «heklekurs for nybegynnere» i emnefeltet på mailen. Takk for hjelpen!

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kunden og kursholderne. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "4 Heklekurs for nybegynnere (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *