• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

8 Lederkurs på nett (gratis og betalt)

Ønsker du å utvikle deg som leder? Her er en liste med 8 lederkurs på nett. Du kan ta kursene når og hvor du vil, på dine premisser.

Lederkurs på nett fra Nettbasertekurs.no

  • Lederkurs som gir varig endring: gratis. Bli en leder som bygger tillit i egen organisasjon og bidrar til felles suksess? Ved å ha fokus på produktivitet ved bruk av helsefremmende tanker og handlemåte, vil du som leder kunne få fram det beste i deg selv og dine ansatte til det beste for organisasjonen du er i.
  • Rekruttering og selektering. Lær hvordan du skal rekruttere riktig person til riktig stilling. Det er kanskje den vanskeligste jobben du har som leder, og feilansettelser koster deg mye tid, energi og penger. Dette kurset vil øke sannsynligheten for at du velger riktig, på første forsøk!

  • Teamledelse. Lær hvordan du skal bygge opp og lede gode team. I løpet av kurset vil du lære de 4 fasene et hvert team går igjennom – fra «bli kjent» til teamet fungerer optimalt.

  • Ledelse av omstillingsprosesser. I omstillingsprosesser dannes sunne og usunne identitetsdannelser, her vil du lære hvordan du kan forhindre dette. Du vil også lære hvordan mennesker reagerer på endring og hvordan du kan redusere det påfølgende effektivitetstapet så mye som mulig. Helt til slutt vil du lære hvordan du kan lede en vellykket omstillingsprosess.

  • Konflikthåndtering. Kurset begynner med å definere hva en konflikt er og hva som er konfliktens kjerne. Deretter lærer du hvordan en konflikt utvikler seg og de ulike stegene i en konflikt. Og til slutt vil du få en grundig gjennomgang av konfliktavvikling og konfliktforebygging.

  • Ledelse av flerkulturelle team. Kurset begynner med å definere hva kultur er og hva som er særnorsk kultur, og hvordan denne er i forhold til resten av verden. Deretter lærer du hvordan du kan bygge en felles bedriftskultur, uavhengig av hvor mange ulike nasjonaliteter bedriften din består av. Helt til slutt lærer du om «Kultur på bortebane», altså hva du bør tenke på når du skal i internasjonale møter utenfor Norge.

  • Lederrollen og lederutfordringer. Lederrollen og lederutfordringer er ment som et introduksjonskurs for nye ledere i arbeidslivet og ledere i student-/frivillige organisasjoner. Her vil du bli kjent med lederrollen og hva god ledelse er samt lederutfordringer som kan oppstå som leder i en organisasjon.

Lederkurs fra SO-consulting

  • Lederkurs. – Start reisen din til å bli en bedre leder. Skap bedre resultater gjennom ny kunnskap. Lær på en rask og enkel måte hvordan du som leder kan bli en enda bedre utgave av deg selv og sikre gode resultater.

Andre kurs?

Kjenner du til andre lederkurs på nett som burde være med i listen? Send en mail til halvard (at) nettbasertekurs.no, så legger vi det til med en gang.

0Svarene på "8 Lederkurs på nett (gratis og betalt)"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *