• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Nettkurs for jobbsøkere slippes i dag!

Nesten daglig kan vi lese om nye permisjoner og oppsigelser i oljebransjen. Tidligere i september kunne vi lese at 5,0% av arbeidsstyrken i Norge var uten jobb. Som første bedrift i Norge har Gløde AS nå lansert et nettbasert jobbsøkerkurs for å kunne hjelpe enda flere tilbake i jobb.

Gløde AS samarbeider med NAV, og hjelper til enhver tid 350 jobbsøkere tilbake til arbeidslivet. Dette er likevel bare en liten del av massen som leter etter jobb i dag.

Sammen med Nettbasertekurs.no har de nå filmet et jobbsøkerkurs i 3 moduler: CV, jobbsøknad og jobbintervju. Med dette kurset det vil ikke være noe problem å hjelpe 15-20.000 personer i året med å komme tilbake i jobb, sier Halvard Bastiansen, gründeren bak Nettbasertekurs.no.

– Vi tror fremtidens jobbsøkere ønsker å motta karriereveiledning på egne premisser. Nå trenger man ikke lenger møte i våre lokaler for å dra nytte av tipsene vi har samlet opp gjennom 20 år i bransjen. Nå har vi også muligheten til å nå ut til en mye større målgruppe enn det vi har kunnet tidligere, sier utviklingsleder Heidi Therese Hansen i Gløde AS.

Silje Bolstad er en av veilederne som deler av sin kunnskap i videoene. Hun merker den økende arbeidsledigheten hver dag på jobb.

– Stadig flere med høyere utdanning sliter med å komme inn på arbeidsmarkedet. Vi leser daglig om store kutt i oljebransjen. Det er et tøft marked og jeg håper våre nettkurs kan hjelpe både de som står utenfor arbeidslivet og dem som ønsker å skifte jobb, forteller karriereveileder Silje Bolstad.

Heidi Therese Hansen tror videokursene kan brukes av en bred gruppe jobbsøkere.

– Vi er utrolig stolte av å være først ute i attføringsbransjen med å tenke nytt og tilpasse oss den teknologiske hverdagen som vi står over. Vi er de første profesjonelle aktørene i Norge som tilbyr videokurs. Vi håper med dette at vi når ut til enda flere og at terskelen for å søke hjelp blir enda mindre med denne satsingen.

 

###

 

Link til kurset:

Kontakt info til aktuelle personer:

  • Heidi Therese Hansen (utviklingsleder i Gløde AS)
  • Halvard Bastiansen (grüderen av Nettbasertekurs.no)

 

0Svarene på "Nettkurs for jobbsøkere slippes i dag!"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *