• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

NewKajabi eller Simplero - Hvilken kursplattform bør du velge?

Kajabi eller Simplero – Hvilken kursplattform bør du velge?

De siste årene har det dukket opp mange kursportaler du kan bruke til å publisere nettkurset ditt. Ved siden av å drive Nettbasertekurs.no har jeg også Excelakademiet.no. I denne bloggposten skal jeg dele noen tanker rundt hvilken kursplattform du bør velge til ditt nettkurs, og hva du bør tenke over når du velger kursportal til nettkurset ditt.
Helt nederst i artikkelen kan du også lese hvordan du kan 2.930 kr i rabatt Kajabi.

Les også: Hvordan lage et online kurs – en guide for nybegynnere

Skal jeg velge Kajabi eller Simplero?

Når jeg skulle bygge opp Excelakademiet.no i januar 2017, så valgte jeg først Simplero. Grunnen til det var helt enkelt at når nettkurs «tok av» i Norge, så brukte de fleste Simplero.

Simplero i seg selv er helt ok, og de er litt billigere enn Kajabi. Men det var hovedsaklig én ting som gjorde at jeg valgte å bytte til Kajabi.

–> Jeg ville at kursdeltakerne mine skulle ha en best mulig brukeropplevelse.

Brukeropplevelsen for kundene dine i Kajabi er fantastisk, og kan ikke sammenlignes med Simplero. Tenk over det, har du noen gang anbefalt et produkt som er «helt ok» til vennene dine?

Mest sannsynlig ikke, så hvorfor ikke bare gjøre nettkurset ditt fantastisk med en gang, slik at deltakerne dine anbefaler det videre?

Det er ikke uten grunn at de store og seriøse kursholderne som Brendon Buchard og Charlene Johnson bruker Kajabi.

Trenger du flere grunner? 🙂

8 andre grunner til å velge Kajabi fremfor Simplero

  1. Brukeropplevelsen for deg som administrator er overlegen i Kajabi. Kajabi er mer intuitivt og enklere å bruke. Det er «drag and drop» funksjon på landingssider, blogposter og i kursportalen som gir deg stor fleksibilitet og mulighet til å tilpasse dem slik du ønsker.
  2. På grunn av design og brukervennlighet har Kajabi sine betalingssider (checkout) høyere konvertering enn Simplero sine betalingssider. Så selv om Kajabi har en høyere månedlig pris, vil de lønne seg i lengden fordi du får mer salg!
  3. Du får tilgang til en usedvanlig hjelpsom Facebook gruppe (engelsk) som mer enn gjerne hjelper deg om du står fast eller trenger motivasjon. Det er også en Norsk Facebook gruppe om det er mer interessant.
  4. Selskapet bak Kajabi er svært mottakelige for tilbakemeldinger og ideer til nye funksjoner. Det har gjort at de har utviklet blant annet Assessments (innebygd quiz), Evergreen Webinar funksjon, PayPal integrasjon, Ett-klikk upsells, mobil app (kundene dine kan få tilgang til kursene dine via en app) og mye mer.
  5. Du kan enkelt integrere Kajabi mot andre viktige programmer som for eksempel Drip (e-post), Facebook pixel, Google Analytics og Zapier.
  6. Når du når $1.000 i omsetning får du en #KajabiHero t-skjorte og blir offisielt en «KajabiHero». Også får du en caps, hettegenser og en fleece genser på henholdsvis $10.000, $50.000 og $100.000 i omsetning. Når du når $1.000.000 i omsetning får du KajabiSUPERhero-status! Så Kajabi er veldig flinke på å motivere deg og pushe deg til å nå nye høyder, noe som kan være viktig for oss solo-entreprenører 🙂
  7. 28 day KajabiHero-challenge – Kajabi har et gratis steg-for-steg oppstartsprogram som hjelper deg til å nå KajabiHero-status på 28 dager! Her får du hjelp til å velge nisje, utvikle markedsstrategi, lage kundeprofil og mye mer.
  8. Kajabi University – Her får du tilgang til en rekke videoer hvor du lærer alt du trenger å vite for å bruke Kajabi og komme raskt i gang med utviklingen.

Slik får du 2.930 kr i rabatt på Kajabi

Alle som bruker Kajabi får en affiliate link som vi kan dele med andre. Så hvis du registrerer deg på Kajabi via vår link, vil vi promotere 2 av kursene dine gratis på Nettbasertekurs.no (verdi 1.980 kr i året). Nettbasertekurs.no gjør det bra på kurs-relaterte googlesøk, så vi vil hjelpe deg med å rangere høyt på google, slik at du får flere kursdeltakere!

I tillegg får du et Pro abonnement på Certificate.io for å gi kursdeltakerne dine kursbevis automatisk (verdi 950 kr i året).

Registrer deg med denne linken for å få rabatten – https://app.newkajabi.com/r/SxJa2Fuz/t/dpqvdo3e

Og som en liten bonus, hvis du bruker denne linken vil jeg også hjelpe deg med å komme i gang med Kajabi om det er noe du lurer på i starten. For eksempel kan jeg gi deg tilbakemelding på din første landingsside, slik at den konverterer best mulig.

Send meg en mail på Halvard (at) nettbasertekurs.no etter at du har registrert deg, så skal jeg gi deg bonusene dine.

Håper du likte denne blogposten, og lykke til med kurssalget! 🙂

Vet du om noen andre grunner til å velge Kajabi vs Simplero? Eller føler du at Simplero ble satt i et veldig dårlig lys? Så er det bare å sende en mail til Halvard (a) nettbasertekurs.no. Skriv «Kajabi eller Simplero» i emnefeltet på mailen.

Nettbasertekurs.no er Norges største plattform for nettkurs! Vår visjon er å samle alle norske nettkurs på samme nettside – vi mener dette er enklere både for kunden og kursholderne. Se alle våre nettkurs eller bli kursholder å publiser kurset ditt her du også!

0Svarene på "Kajabi eller Simplero - Hvilken kursplattform bør du velge?"

Legg igjen en beskjed

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *