• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Dette er en dokumentarfilm hvor det spørres om vaksinasjonens virkninger og bivirkninger.

Mange foreldre opplever at spørsmålet om vaksinasjon er vanskelig å ta stilling til. Skal de velge risikoen ved ikke å vaksinere eller blindt følge barnevaksinasjonsprogrammet? Foreldre som tviler, kan oppleve seg ledet av helsesøster, lege på helsestasjonen eller andre til å ta alle vaksiner. I mange tilfeller står foreldrene uten argumenter, men med en sterk følelse av at det å sprøyte sykdomsfremkallende stoffer og kjemikalier inn i kroppen på sitt friske barn, ikke nødvendigvis er helt riktig.

Det er dette vakuumet denne filmen vil prøve å fylle gjennom at en rekke fagfolk forteller fra sin praksis om alvorlige bivirkninger ved vaksinasjon. Vaksineskadde og deres foresatte deler også sin historie.

Filmen viser at alvorlig skade i sjeldne tilfeller, kan oppstå uker, måneder og år etter vaksinasjon, ikke bare umiddelbart etter injeksjonen. Det har vist seg å være svært vanskelig å få aksept og erstatning for påført vaksineskade i ettertid.

Spørsmålet om vaksinasjon eller ikke melder seg også i voksen alder, noe filmen også belyser.

 

 

Om Filmpraksis AS

Filmpraksis AS har produsert og levert en lang rekke filmkurs innen helse og kosthold siden oppstarten i 1976. Målet deres er å øke din kompetanse innen helse og kosthold, slik at du kan ta riktige valg for deg selg og de du er glad i.

 

Kursdeltajer

Dette kurset varer i 1 time og 36 minutter og er fordelt på 1 video. Kurset er tilgjengelig i 3 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Vaksinasjon, velsignelse eller belastning? 01:36:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 360 kr
  • 3 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]