• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Nyttig for all idrett, foreldre-trenere som vil ha noen øvelser til felles-treninger og ikke minst eldre som trenger å opprettholde balanse!

Her lærer du hvordan kroppen finner god balanse, og øvelser du kan gjøre for å trene opp balansen.

Dette kurset er nyttig for utøvere i alle idrettsgrener, for foreldretrenere som vil ha noen øvelser til treninger og til eldre som trenger å opprettholde balanseevnen!

Trude Dybendahl har utviklet dette kurset sammen med Håvard Engell, som var ansvarlig for balanse- og koordinasjonstrening ved Olympiatoppen i 15 år. Han var sterkt delaktig i en haug av mesterskapsmedaljer, fra håndballjentene til Lasse Kjus, Kjetil André Aamodt og golfspiller Suzann Pettersen (Tutta), for å nevne noen få. Håvard har også utviklet Gaitline-skoen, som har en fantastisk positiv påvirkning på kroppen!

 

Om Trude Dybendahl

Trude Dybendahl var 16 år på det norske skilandslaget, har individuelt VM-gull, sølv og bronsje, og totalt 9 internasjonale mesterskapsmedaljer, 7 verdenscup-seire og 19 NM-gull.

I dag driver hun selskapet Trude Dybendahl AS, der hovedområdene for virksomheten er er Trude Dybendahl Ski og personlig coaching, mental trening og foredrag gjennom Trude Dybendahl Development.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 24 minutter og er fordelt på 2 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

 

Kurset er utviklet av:

Tdski

 

 

Innhold

Introduksjon til optimal balansering av kroppen og utgangsposisjonen 00:05:00
Sanselighet og balansetrening; veiledning inn i øvelser 00:19:00
Kontakt Trude Dybendahl 00:00:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 295 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]