• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Mental trening reduserer de mentale sperringene som hindrer deg i å nå dine mål. I dette kurset vil du få en fremgangsmåte og en handlingsplan du kan følge for å nå dine mål og drømmer!

I dette kurset får du tilgang til kraftige mentale verktøy som har fokus på muligheter og positiv tankegang. Vi tar dette videre og lager en personlig, detaljert handlingsplan for dine mål og drømmer. Uansett hvilket mål du ønsker å oppnå i livet, kan mental trening og Goal Mapping hjelpe deg å oppnå det!

Mental trening med Goal Mapping gir deg en fremgangsmåte for hvordan du kan nå dine mål og bli mentalt sterk. Hemmeligheten for å nå våre mål ligger i å få underbevisstheten til styre vårt bevisste sinn mot målet. Ved å bruke enkle teknikker for å endre tankemønstre og aktivere begge hjernehalvdeler, mangedobler du muligheten for å nå dine mål.

Mental trening får frem vinnerens tankegang og riktige holdninger. Du blir klar over dine mentale begrensinger og hvordan du kan endre disse til hensiktsmessige og nyttige verktøy. Vi finner ut hva som egentlig som driver deg og fjerner unødvendige hindringer.

Her vil du få en komplett innføring i effektiv målsetting med Goal Mapping teknikken. Goal Mapping er utvilsomt blant de kraftigste verktøyene på markedet for målsetting og selvledelse og er blitt brukt i over 20 år over hele verden av ledende bedrifter og privatpersoner.

Om Raili Siiri

Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og 4 minutter og er fordelt på 5 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Positiv tenking 00:15:00
Tro på deg selv 00:09:00
Hvor er ditt fokus? 00:11:00
Hvor er din drivkraft? 00:13:00
Lag din første Goal Map 00:17:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Thor Ivar Forsland3. juni 2016 sa 09:36 :Svar

  Interessant!

  5

  Jeg syntes kurset var interessant, flink formidler og spennende tema!

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 990 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
29 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]