• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevt at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv!

KURSET OM KOSTHOLD OG LIVSRELATERTE SYKDOMMER

Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor. Men hva med kroppen, verdens fineste maskineri, hvilken «bensin» må den ha? Akkurat som bilmotoren fungerer godt eller ikke i det hele tatt, avhengig av hvilken bensin du gir den, gjør menneskekroppen og hjernen det også! Vi tenker lite over hva kroppen trenger for at vi skal fungere optimalt – fysisk og psykisk – ukritisk putter vi i oss det vi har lyst på og regner med at det går bra.

Hvorfor spiser vi egentlig?
Fordi det er godt? For å bli mette? For å kose oss? Ja, det også, men du spiser hovedsakelig for å få energi til å orke å gjøre det du har lyst til og for å vokse. DU BLIR HVA DU SPISER; gamle celler dør og nye gjenskapes hele tiden, hver dag hele livet. For at cellefornyelsen skal være reproduserbar er kroppen avhengig av å ha ideelt byggemateriale, og det byggematerialet er det du som gir kroppen din gjennom det du spiser. Det sier seg derfor selv at det er ekstremt viktig at det du putter i munnen er av GOD KVALITET!


Du er hva du spiser
Det vil si det er du som bestemmer hva du putter i deg og hvilken effekt det kommer til å ha på både overskuddet ditt, velværet ditt og helsen din. Det eneste du trenger er kunnskap om hvilken «bensinblanding» du skal velge for å fungere optimalt på alle plan.

Ta dette kurset og lær mer!

 

Om Filmpraksis AS

Filmpraksis AS har produsert og levert en lang rekke filmkurs innen helse og kosthold siden oppstarten i 1976. Målet deres er å øke din kompetanse innen helse og kosthold, slik at du kan ta riktige valg for deg selg og de du er glad i.

 

Kursdeltajer

Dette kurset varer i 1 time og 49 minutter og er fordelt på 1 video. Kurset er tilgjengelig i 6 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

MAT 01:49:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 360 kr
  • 6 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
7 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]