• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Et innblikk i hvordan du kan lære av dine erfaringer, bearbeide følelser og ikke krisemaksimere slik du har gjort før. Det handler om å akseptere det som har vært, og slutte å bruke fortiden som en unnskyldning for å ikke komme deg videre i livet!

Legg fortiden bak deg handler om å akseptere det som har vært, og slutte å bruke fortiden som en unnskyldning for å ikke komme deg videre i livet! Du trenger ikke ha det som du har det, hvis du ikke vil!

I dette kurset vil du få et innblikk i hvordan du kan lære av dine erfaringer, bearbeide følelser og ikke krisemaksimere slik du har gjort før.

Ønsker du en endring og bedre følelser? Da er dette en god start på reisen din og kan kanskje motivere deg til å ta tak i ting du ikke har hatt lyst til å ta tak i. Ting ikke dette kurset kan hjelpe deg med, men som du kanskje får ønske om å ta tak i pga kurset.

Få en ny start, og legg fortiden bak deg i dag!

 

Om Ane Hagen

Ane Hagen har lang erfaring som dating-coach og er en av gründerne bak GetLove AS. Hun har utviklet og solgt nettkurs i mange år innen dating og personlig utvikling, og jobber til daglig med matchmaking.

 

Kursdetaljer

Dette er et tekstkurs og er fordelt på 10 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og er lagt opp til at du skal bruke tid på å bearbeide innholdet i ditt tempo. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Det er vanskelig å gå baklengs 00:02:00
For deg med savn 00:10:00
For deg som er ensom (video) 00:32:00
For deg med kjærlighetssorg 00:05:00
For deg som er hekta 00:05:00
For deg som ikke tør 00:05:00
Hvordan legge fortiden bak seg
Tilgi og fokuser på fremtiden 00:05:00
Kutt ut unnskyldningene 00:02:00
Ikke feil og mangler, men svakheter 00:05:00
Leveregler 00:05:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 599 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
11 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]