• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

I dette kurset lærer du hvordan du kan bruke mental trening og Goal Mapping for å gå ned i vekt!

Gå ned i vekt med mental trening og Goal Mapping. I dette kurset vil du lære effektive mentale teknikker og lære deg hvordan du kan bruke Goal Mapping til å gå ned i vekt!

Goal mapping er et fantastisk verktøy å bruke for å gå ned i vekt! Du har kanskje opplevd «jojo slanking» tidligere? Kanskje flere ganger også. Du vet at du klarer å gå ned i vekt. Du har gjort det før, men klarer ikke å bli der. Og det er ikke rart da de fleste har fokus kun på kosthold og trening når de slanker seg. De driver dette med viljestyrke og fornuft. Dette hjelper sjelden i det lange løp. Kun 5 % klarer å holde vekten nedre med tradisjonell slanking med kaloritelling og trening.

Med Goal mapping kan du følge den kostplanen og treningen du ønsker, og det er når du får koblet på mental trening at magiske ting begynner å skje.

Underbevisstheten din styrer 95% av alt i livet ditt og derfor nytter det sjelden å slanke seg med det bevisste sinn. Før eller siden blir du sliten og underbevisstheten tar deg straks tilbake til gamle mønstre og du legger på deg det du har slanket bort.

 

Absolutt et kurs som får deg virkelig til å tenke etter og forandre på livet ditt. Man ser alt på en helt annerledes måte. Et helt fantastisk kurs.

– Monica Radocaj

 

Om Raili Siiri

Raili Siiri har selv slanket bort 30 kilo ved å bruke Goal Mapping-teknikken for 8 år siden.

Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 1 time og 42 minutter og er fordelt på 7 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å komme i gang!

Innhold

Positiv tenking 00:15:00
Tro på deg selv 00:09:00
Hvor er ditt fokus? 00:11:00
Hvor er din drivkraft? 00:13:00
Lag din første Goal Map 00:17:00
Hvordan gå ned i vekt 00:14:00
Hjelp til slanking 00:23:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Mental slanking

  5

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 1.190 kr 790 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
 • Varighet: 102 minutter
 • Leksjoner: 7
8 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]