• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Et foredrag av Dag Viljen Poleszynski og Gunn-Karin Sakariassen om hvordan du kan holde deg frisk hele livet ved hjelp av riktig kosthold.

Dag Viljen Poleszynski er fagredaktør og han har skrevet ere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk på den evolusjonære biologien. Dag Viljen er også redaktør i magasinet VOF. Her er han med snakk om helse og kosthold sakt på den billedlige måten.

Fett er ikke farlig, det er noe hjernen trenger! Det er slått fast en rekke ganger at det var feil at vi ble lært opp i å være redd for fett på 70- og 80-tallet. Verden har ikke sett så mye fedme som nettopp etter at fet mat ble «forbudt».

I 2007 gikk han sammen med Fedon Lindberg og dannet en ny forening for diabetikere og andre som er plaget av rundt 100 sykdommer og tilstander, som følge av at det moderne kostholdet rettes inn etter hva som er billig og kostnadseffektivt å produsere. Og er i mindre grad er rettet inn mot det mennesker er ment å ernære seg på fra naturens side. Det sier seg selv at feil kosthold i mange år fører sykdommer og plager med seg. Dette har igjen skapt en enorm medisin-industri på bare ca. 50 år, som aldri blir stor nok til å dekke behovene.

Gunn-Karin Sakariassen er naturopat og ernæringterapeut. Hun ville, som mange andre, ikke godta forkynnelsen om at hun hadde en uhelbredelig tarmsykdom. Hun leste, lærte og endret kostholdet. Hvilket resulterte i at hun ble frisk. Nå arbeider hun fulltid på et helsesenter i Oslo og veileder folk om hvordan praktisk endre kosten.

Er du klar for å holde deg frisk hele livet?

 

Om Filmpraksis AS

Filmpraksis AS har produsert og levert en lang rekke filmkurs innen helse og kosthold siden oppstarten i 1976. Målet deres er å øke din kompetanse innen helse og kosthold, slik at du kan ta riktige valg for deg selg og de du er glad i.

 

Kursdeltajer

Dette kurset varer i 2 timer og 5 minutter og er fordelt på 1 video. Kurset er tilgjengelig i 6 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Frisk hele livet 02:05:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 300 kr
  • 6 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
6 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]