• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Få økt selvtillit og selvfølelse med mental trening. I dette kurset vil du få kraftige mentale verktøy som skal hjelpe deg videre!

I dette kurset vil du lære teknikker innen mental trening for å øke din selvtillit og selvfølelse. 

Kurset starter med noen enkle hverdagstips du kan gjøre for å få bedre selvfølelse. Deretter går Raili Siiri igjennom hvordan du kan velge hva du føler og hvordan du kan bruke kroppsspråket til å påvirke underbevisstheten. Til slutt er det et kapittel om hvordan du kan velge å være lykkelig eller misfornøyd, og hvordan du fokusere på de positive sidene ved deg selv.

Selvtillit og selvfølelse brukes gjerne sammen, men står for to forskjellige ting. Selvfølelse er din personlige mening om hvilken «verdi» du har til omgivelsene rundt deg. Selvtillit er den verdien du tilegner deg selv og hvor mye du tror på deg selv i forhold til de handlingene du utfører.

Det går an å ha høy selvtillit, gjerne målt utfra noe man får til, men ganske dårlig selvfølelse, gjerne fordi man tenker at man ikke er fornøyd med seg selv som man er. Og omvendt kan man på grunn av god selvfølelse være klar over sine svakheter, som igjen kan gi utslag i dårlig selvtillit. (kilde: ung.no)

 

Om Raili Siiri

Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i ca 2 timer og er fordelt på 6 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Hverdagstips for bedre selvfølelse GRATIS 00:06:00
Hvordan vi kan velge hva vi føler 00:25:00
Kroppsspråket er en snarvei til underbevisstheten 00:14:00
Er du lykkelig eller misfornøyd 00:22:00
Tro på deg selv 00:14:00
Jeg har det bra 00:27:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 1.190 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
1 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]