• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Effektiv målsetting er et kurs for deg som ønsker å lære mer om hvordan du kan sette realistiske og målbare mål. Gode mål gir motivasjon og øker sannsynligheten for å lykkes med det som er viktig for deg.

I dette kurset vil du lære hvordan du kan sette effektiv mål med en nøyaktig strategi og handlingsplan for hvordan du skal komme dit.

Et mål er en klar og tydelig definisjon av en fremtidig situasjon som du ønsker å oppnå. I «Effektiv målsetting» hjelper Raili Siiri deg med å få disse tankene og ideene ned på papir. Du vil i slutten av kurset sitte med en nøyaktig strategi og handlingsplan for hvordan du skal nå dine mål.

Raili mener hovedkilden til motivasjon er å sette og leve i tråd med inspirerende mål og verdier. Gjør målsettingen til en vane, så får du et inspirerende liv!

En studie fra Yale University viste at kun 3% av studentene hadde klare mål som de hadde skrevet ned. 10 år senere sammenlignet de inntektene til de 3% med resten av deres avgangsklasser. Da fant de ut at de 3% hadde tjent mer en de resterende 97% til sammen! Dette viser hvor viktig det er å sette seg gode mål og skrive dem ned!

 

Om Raili Siiri

Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 50 minutter og er fordelt på 3 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Overbevisningene som kan hindre deg å nå dine mål 00:11:00
Hvordan kan du sikre for å nå dine mål og drømmer 00:13:00
Smarte mål 00:23:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
 • 5 stjerner0
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 790 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
0 PÅMELDTE STUDENTER
   

  Har du spørsmål?

  Send en epost til [email protected]