• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

I dette kurset vil du lære hvordan du kan lage en effektiv Elevator Pitch og tips til hvordan du kan kommunisere den effektivt til din målgruppe.

I dette kurset vil du lære hvordan du kan lage en effektiv Elevator Pitch og hvordan du kan kommunisere den effektivt til din målgruppe. Kurset er lagt opp med oppgaver underveis slik at du kan forbedre seg og pitchen din.

Mirza har aktivt brukt disse teknikkene i forbindelse med å selge ideer eller tjenester i de ulike styrevervene og ledervervene sine, hvor han blant annet kan vise til gode resultater med denne metoden i forbindelse med oppstart av to frivillige organisasjoner. Han kan også vise til erfaring med å holde kurs i Elevator Pitch og lære bort hvordan man kan fremføre en god Elevator Pitch.

 

 

Om Mirza Mujic

Mirza Mujic driver Mujic Consulting og holder til daglig kurs innen ledelse, stress og utbrenthet. Han har en master i administrasjon og organisasjonsvitenskap med fordypning i ledelse, samt årsstudium i psykologi. I løpet av karrieren hans har han hatt 14 ulike styreverv.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i ca 1 time og er fordelt på 13 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Introduksjon til Elevator Pitch 00:00:00
Hva er en Elevator Pitch? 00:00:00
Hvorfor er det viktig med en effektiv Elevator Pitch? 00:00:00
Elevator pitch fremføring 00:00:00
Tips til en god Elevator Pitch 00:00:00
Elevator Pitch – Tips 1 00:00:00
Elevator Pitch – Tips 2 00:00:00
Elevator Pitch – Tips 3 00:00:00
Elevator Pitch – Tips 4 00:00:00
Oppgave 1 00:00:00
Oppgave 2 00:00:00
Referanseliste 00:00:00
Forum og lykke til 00:00:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 499 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
2 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]