• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Dette kurset vil gi den en innføring i hvordan du på best mulig måte kan representere deg selv overfor andre i en dating situasjon. Det vil også gi deg en innføring i hvordan god kommunikasjon og eget reaksjonsmønster skaper en stemning for deg og den du dater.

Dette kurset vil gi den en innføring i hvordan du på best mulig måte kan representere deg selv overfor andre. Det vil gi deg en innføring i hvordan god kommunikasjon og eget reaksjonsmønster skaper en stemning for deg og den du dater. Derfor er det viktig at du har kommunikasjonsverktøyene i orden og at ditt reaksjonsmønster viser en balansert person.

Du skal i bunn og grunn bli mer bevisst på hvem du er og hva du gjør, og endre de tingene som muligens gjør at du ikke får de resultatene du er ute etter. Du skal ikke bli noen du ikke er, men du skal bli mer oppmerksom på hvordan andre oppfatter deg slik du er.

Dermed kan du også enklere finne ut hva du kan endre for å bli oppfattet på en annen måte. Hvis du tror at man lykkes med dating ved å følge regler og oppføre seg på en spesiell måte så har du iallefall godt av dette kurset. For det er en grunn til at ordet ærlighet er den største delen av ordet Kjærlighet.

I tillegg får du tips til hvordan du kan invitere noen på date, hvordan du skal oppføre deg, hvordan du skal avvise eller takle en avvisning og ikke minst en hel seksjon om usikkerheten mange føler i en tidlig datingfase.

 

Om Ane Hagen

Ane Hagen har lang erfaring som dating-coach og er en av gründerne bak GetLove AS. Hun har utviklet og solgt nettkurs i mange år innen dating og personlig utvikling, og jobber til daglig med matchmaking.

 

Kursdetaljer

Dette er et tekstkurs og er fordelt på 16 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og er lagt opp til at du skal bruke tid på å bearbeide innholdet i ditt tempo. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Introduksjon til Dating og Kommunikasjon
Hvordan gjøre datingen morsom 00:04:00
Hva er din standard? 00:02:00
Det viktigste du kan gjøre! 00:02:00
Endringsplan 00:02:00
Dating og Kommunikasjon
Introduksjon til Dating og Kommunikasjon 00:02:00
Lær å tyde signalene 00:02:00
Vis respekt når du dater 00:02:00
Inføring i god kommunikasjon 00:02:00
Hvordan ta kontakt? 00:02:00
Hvordan oppføre deg på en date 00:02:00
Hva er viktigst: å like eller å bli likt? 00:02:00
Hvordan avvise 00:02:00
Hvordan takle en avvisning 00:02:00
Usikkerhet og konflikthåndtering 00:02:00
Datingskjema – et nyttig verktøy 00:02:00
Veien videre 00:02:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Nyttig!

  5

  Takk for nyttig kurs. Leste det på en time. Enkelt å lese og oversiktlig programvare. Fint at det ligger inne på nettet på min konto så jeg kan lese det flere ganger.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 599 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
7 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]