• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt.

Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Men cellesaltene er delt opp i 12 kategorier som virker ulikt på kroppens funksjoner, og utgjør en helhet. Brukeren får mulighet til spesifisere bruken etter sine egne behov, når kunnskapen er tilstede.

 

Kirsti Johanne Lomgva:

Jeg var mye syk som barn. Når jeg hørte legebåten komme over fjorden, visste jeg at det var enda en stor sprøyte med penicillin i vente. Bedringen varte i en kort stund, så var det nye smerter i magen.

Operert i en alder av 2 år rett etter krigen.

Men jeg har alltid vært sta og egen, så til slutt banket jeg ned febermåleren selv, lot som jeg var frisk og gikk på skolen likevel.

Jeg satt på knausen og kikket ut over fjorden og fjellene og ble i ungdomstiden sikker på at jeg skulle ikke bli her. Jeg skulle ut i verden og finne ut av ting.

Jeg ble utdannet og jobbet en stund i psykiatrien. Men der var det en veldig bruk av medisiner, noe jeg hadde fått føle på kroppen tidligere og tenkte at dette kunne ikke være riktig.

Når jeg kom over homeopatien følte jeg endelig at ting stemte. Siden, etter å ha forstått cellesaltenes og kostholdets betydning, har jeg de siste årene hatt komplett god helse og mye energi.

Tusner av sider med notater om erfaringer, har hjulpet meg til å dele kunnskapene med pasienter de siste 20 år.

 

Om Filmpraksis AS

Filmpraksis AS har produsert og levert en lang rekke filmkurs innen helse og kosthold siden oppstarten i 1976. Målet deres er å øke din kompetanse innen helse og kosthold, slik at du kan ta riktige valg for deg selg og de du er glad i.

 

Kursdeltajer

Dette kurset varer i 2 timer og 54 minutter og er fordelt på 1 leksjon. Kurset er tilgjengelig i 6 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Cellesalt 02:54:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
  • 299 kr
  • 6 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]