• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

De fleste av oss mister seg selv underveis på livsveien vår. I dette kurset vil du bli mer bevisst på å finne tilbake til hvem du ønsker å være, og hvordan liv du ønsker å leve.

De fleste av oss mister seg selv underveis på livsveien vår. Vi blir påvirket av mennesker rundt oss og samtidig som vi har noen grunnleggende verdier som lett kan komme i ubalanse av ytre påvirkninger.

I dette kurset vil du bli bedre kjent med deg selv ved å bli mer bevisst hvem du ønsker å være, og hvordan liv du ønsker å leve. Du vil kjenne etter på hvilke verdier og holdninger du har, hvordan holdninger folk tror du har, og hvordan holdninger du ønsker å ha.

Samtidig som du får innblikk i hvordan du kan skape harmoni i samhandling med andre.

Hvis du føler at du alltid kommer i konflikter med mennesker, eller at ingen forstår deg, så er denne modulen et fantastisk verktøy som vil endre livet ditt. Du vil kunne kommunisere bedre med mennesker rundt deg, og også finne ut hva som gjør deg tilfreds.

 

Din personlighet er ditt varemerke!

I ett samfunn som bare blir mindre og mindre pga internett er det ekstremt viktig å representere seg selv på best mulig måte. Ved å være bevisst på hvem du er, og hvordan andre ser deg, kan du skape et varemerke om deg selv om øker din verdi som menneske! Hvordan du representerer deg selv sier utrolig mye om hvem du er, og det kan slå tilbake til deg når du søker ny jobb, når du ønsker deg en kjæreste, eller i andre menneskelige relasjoner!

 

Temperamenter, karakter og personlighet.

Med utgangspunkt i Hippokrates Humoralogi har jeg skapt 5 Temperamenter (automatiske reaksjonsmønstre) som vi ofte innehar. Hvordan du reagerer sier mye om hvordan du har det med deg selv. Ved å kjenne deg igjen i disse, vil du også bli mer bevisst på hva du kanskje må ta tak i for å reagere annerledes med automatikk.

Du blir også mer klar over hva slags personlighet du har og hvilken mennesketype du er, og dermed også hvilke mennesketyper som du passer sammen med. I tillegg får du en gjennomgang av Femfaktormodellen (The Big Five) som benyttes mer og mer for å finne en passende kjæreste.

 

Er du klar for å bli bedre kjent med deg selv?

 

Om Ane Hagen

Ane Hagen har lang erfaring som dating-coach og er en av gründerne bak GetLove AS. Hun har utviklet og solgt nettkurs i mange år innen dating og personlig utvikling, og jobber til daglig med matchmaking.

 

Kursdetaljer

Dette er et tekstkurs og er fordelt på 13 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og er lagt opp til at du skal bruke tid på å bearbeide innholdet i ditt tempo. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Kursinnhold

Introduksjon og Velkommen!
Introduksjon 00:02:00
Din personlighet, ditt varemerke 00:02:00
Din personlighet, hvordan skapes den? 00:02:00
Temperament - del 1 av din personlighet
De 4 temperamentene 00:02:00
Hva er temperament? 00:02:00
Finn ditt temperament 00:02:00
Personlighetsforstyrrelser 00:02:00
Karakter - del 2 av din personlighet
Hva er karakter? 00:02:00
Hvordan påvirkes din karakter? 00:02:00
Den du er, og den du kan bli 00:02:00
Ekstramaterialet
Introvert vs Ekstrovert 00:02:00
De 4 personlighetstypene 00:02:00
The big five 00:02:00

Kursanbefalinger

3.8

3.8
4 anbefalinger
 • 5 stjerner2
 • 4 stjerner1
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner1
 1. styr unna

  1

  Absolutt ikke å anbefale-

 2. Bra

  5

  Fikk dette kurset med på billetten min til Dating Live og er veldig fornøyd. Alle kunne ha godt av å se seg selv litt utenfra, som du sier. Anbefales.

 3. Bra, men manglet litt

  4

  Kunne du skrevet litt mer om de 5 temperamentene du har laget? Synes det var veldig spennende, men var litt lite info om de i kurset. Ellers veldig fornøyd og fikk noen dytt jeg trengte.

 4. Anbefales

  5

  Fikk dette kurset med på billetten min til Dating Live og er veldig fornøyd. Alle kunne ha godt av å se seg selv litt utenfra, som du sier. Anbefales.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Kjøp dette kurset
 • 599 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
24 OPPMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]