• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Samarbeid med Xploit.no!

I dag har vi lansert 7 nye nettkurs i samarbeid med Xploit.no!

Siden august har vi fått inn 27 kurs på Nettbasertekurs.no og vi vokser stadig større og større. Denne ukens tilskudd kommer fra Xploit.no som tilbyr nettkurs innen IT sikkerhet. Kursene er utviklet for deg som ønsker mer kunnskap om hvordan hackere typisk går frem for å kompromittere sikkerheten i dine systemer, slik at du får et fortrinn når du selv skal beskytte disse systemene.

Her er en oversikt over de nye kursene på plattformen vår:

 

1. Lær å «dumpe» passord

Her lærer du hvordan en angriper kan dumpe ut passordene fra en maskin i løpet av få sekunder, og hvordan denne dumpfila kan åpnes i etterkant for å grave frem passord.

 

2. Nettverksskanning med NMAP

Lær å skanne nettverket for å få oversikt aktive hoster, identifisere åpne og lukkede porter og hvilke operativsystem som blir benyttet.

 

3. Passordrevisjon (password audit)

I dette nettkurset lærer du hvordan du kan gjennomføre en kontrollert analyse av kvaliteten på domenebrukernes passord.

 

4. Lær å bygge passordlister

Nettkurs for nettverkskonsulenter og sikkerhetsanalytikere som ønsker å ha en ordliste/passordliste av høy kvalitet for å analysere styrken av spesifike passord.

 

5. Praktisk hacking med Kali Linux

Nettkurs for deg som ønsker å lære hvordan du kan bryte deg inn i beskyttede trådløse nettverk samt analysere nettverkstrafikk, bygge en passordliste og avdekke sårbarheter.

 

6. Passordcracking

Lær å cracke passord ved å blandt annet analysere tilgjengelige passorddatabaser, utforske hasher og bli kjent med verktøyet oclHashcat! Vi gjennomfører brute force angrep, ordlistebasert angrep og hybride angrep!

 

7. Nettverksanalyse med Wireshark

Kurset er egnet som et innføringskurs i hvordan fange opp og analysere trafikken i et nettverk. Kurset fokuserer på å forstå ulike former for tregheter, som for eksempel om tregheten oppstår på en arbeidsstasjon eller en server, eller i selve nettverket.

 

Snart skal vi lansere vårt første «hobbykurs», følg med!