• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Bli kursholder

Hos nettbasertekurs.no finner du nettkurs for lærelystne mennesker og vi er stadig på jakt etter flere talentfulle kursholdere. Les mer om hvorfor du bør bli kursholder for nettbasertekurs.no!

 

Dagens delingsøkonomi

I det siste har delingsøkonomien gjort sitt store inntog. UberAirbnb og Nabobil er tjenester som gir deg en konkret tjeneste. Gjennom nettbasertekurs.no vil også de mer abstrakte tjenestene i form av kunnskap og ferdigheter kunne deles.

Det fine med dagens delingsøkonomi er potensialet for full utnyttelse av et objekt. Dette gjelder også i aller største grad for kunnskap. Når en person har knukket koden for møtebooking eller selvtillit, vil denne kunnskapen enkelt kunne deles til andre interesserte gjennom et nettkurs på nettbasertekurs.no. Tidsøkonomisk sett lønner det seg med en slik deling, samt at muligheten for videre utvikling innenfor emnet ligger enda nærmere ettersom tidligere erfaring og kunnskap fra andre blir lett tilgjengelig.

En annen grunn til delingsøkonomiens sentrale rolle i 2016 er dens universalitet. Den er av alle, for alle. Hvem som helst kan dele noe de ønsker at andre skal få del av. Slik sett fanger man opp personer og fagfelt som kanskje ellers aldri ville hatt muligheten til å dele noe.

I tråd med dette ønsker nettbasertekurs.no mangfold blant våre kursholdere. Kommersielle organisasjoner, frivillige organisasjoner, selvstendig næringsdrivende, privatpersoner, studenter, alle er velkomne til å selge sitt nettkurs hos nettbasertekurs.no.

 

Mer om våre kursholdere

Vår målsetting er at kurs innenfor alle mulige fagområder skal tilbys på nettbasertekurs.no. Dersom du har særskilt kompetanse på et område som følge av utdannelse, naturlig talent, brennende interesse etc, som du tror andre kan ha glede av, oppfordrer vi deg til å lage et nettkurs vedrørende dette emnet.

Med dagens innbyggertall på ca 5,2 mill vil det mest sannsynlig være noen som kan ha glede av det du har å lære bort. Interessen for det som tidligere ble sett på som ”nisjer” øker stadig, se bare på den enorme veksten i interessen for ølbrygging!

Ettersom mangfold ønskes velkommen hos nettbasertekurs.no, betyr ikke det at det vil bli mangel på kvalitetssikring av kursene. Vi i nettbasertekurs.no benytter et ratingsystem, hvor tidligere kursdeltakere rater kurset. Dette blir en naturlig kvalitetssikring, og kurs som ikke har høy nok kvalitet vil dermed siles ut naturlig.
Vi ser på dette som en mer fruktbar måte å kvalitetssikre kursene enn å operere med et nåløye for hvem som får publisere kurs på nettbasertekurs.no. Ved å gi alle en sjangse til å lære bort sitt fag, er det markedet som bestemmer hvorvidt kursets kvalitet holder mål, og ikke vi i teamet bak nettbasertekurs.no

Om å publisere kurs

Å publisere et kurs på nettbasertekurs.no er gratis. Hvor mye du kan tjene på å bli kursholder er opp til deg, da det kommer an på kurset- dets kvalitet, pris, interesse hos markedet ol.
For hver gang et av dine kurs selges gjennom nettbasertekurs.no tjener du 50 % av kursavgiften (kursavgiften setter du selv). Gjennom vårt affiliateprogram kan du tjene ytterligere 25 %, slik at du til sammen sitter igjen med 75% av fortjenesten (mer om affiliatemuligheter senere.) De resterende prosentene går til driften av nettbasertekurs.no.

 

Fordelene med å bli kursholder hos nettbasertekurs.no

Ved å bli en del av kurstilbudet hos nettbasertekurs.no blir det lettere for deg å selge et kurs. Teamet i nettbasertekurs.no jobber kontinuerlig for å kunne tilby et omfattende tilbud av nettkurs, og ved å være en del av vår kursmasse vil utallige mennesker få vite om kurset ditt, enten det er når de besøker nettsiden eller gjennom reklame og markedsføring for nettsiden.

Når kurset ditt er publisert er den etterfølgende tiden bekymringsfri, vi tar oss av salg og kundebehandling, og utbetaler fortjenesten din til deg månedlig.
Dersom du ønsker å lage et nettkurs, men ikke har den nødvendige tekniske kunnskapen eller tiden som trengs for bearbeiding og ferdigstillelse kan vi i nettbasertekurs.no hjelpe deg med produksjonen av kurset. Det faglige innholdet og oppsettet lager du selv, men filming og videre redigering kan vi hjelpe med.

Vi håper dette har inspirert deg til å slenge deg på delingsbølgen! Da får andre nytte av de kunnskaper som du har, og du får økonomisk utbytte av din kunnskap!

Vi gleder oss til å se hva slags kunnskap som vi kan spre sammen!

Interessert? Kontakt oss her!

 

Beste hilsener fra Linn og Halvard