• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

En latter forlenger livet! Yoga Latter vil gi deg mer latter inn i livet ditt. Yoga Latter er godt for å redusere stress, øke livsglede, øke velvære og øke serotonin nivået i kroppen.

I dette kurset vil du få en komplett innføring i Yoga Latter! Yoga Latter er godt for å redusere stress, øke livsglede, øke velvære og øke serotonin nivået i kroppen. Yoga Latter (også kalt Latter Yoga, LatterLek og LatterTerapi) er også god trening for muskulaturen i ansiktet og i magen!

Målet med dette kurset er å gi deg mange nye og morsomme øvelser til hvordan du kan få mer latter inn i livet ditt. Her får du øvelser du kan gjøre alene eller sammen med venner og bekjente. Kursholder viser også øvelser for par/livspartnere.

 

Nettkurset er delt inn i 7 videoer og varer litt over 1 time. Du får et kursbevis når du er ferdig med kurset. Kursholderen Nora Perez og har holdt på med Yoga Latter siden 2002 og er utdannet Yoga Latter instruktør i India.

 

Dette sier LivsLØFT om Yoga Latter:

Latteryoga er en bevegelse som ble startet av den indiske doktor, Madan Kataria, i 1995. Han oppdaget at latter var den beste medisinen han kunne gi pasienter. Han innså også at det å kombinere pusteøvelser med latter var meget bra, da pusten vår ofte blir kort og oppstykket av mentale spenninger.

En skikkelig gapskratt gir både hjertet, lungene og tarmene en god massasje, og sørger for at mer oksygen tas opp i blodet. Bevegelsene vi gjør når vi ler, er rett og slett trim til innvollene våre – en lags indre jogging. I tillegg ler man lungene nesten tomme, og dermed får man rensket opp i den gamle luften som ligger i bunn og vi kvitter oss med slaggstoffer.

Latter får også kroppen til å lage flere og mer aktive immunceller, som nedkjemper virus og bakterier og skrattingen sørger også for at stresshormonene holder seg på et lavt nivå, og reduserer dermed risikoen for høyt blodtrykk og tilstoppede blodårer.

Når man ler frigjøres det endorfiner, som er kroppens egne smertestillende midler. Forskere tror at disse morfinlignende stoffene stimulerer immunforsvaret, reduserer stress og sakker aldringsprosessen. Latter er også ypperlig trening for muskulaturen i ansiktet. Den strammer opp og gjør mimikken mer levende. Økt blodtilførsel gir næring og glød, noe som får oss til å se yngre ut. Latter er altså universalmedisinen som hjelper mot alt fra forkjølelse til hjerteattakk.

Innhold

Introduksjon til Yoga Latter 00:08:00
Øvelser du kan gjøre alene 00:07:00
Øvelser du kan gjøre med venner – del 1 00:08:00
Øvelser du kan gjøre med venner – del 2 00:11:00
Yoga Latter for par 00:14:00
Yoga Nidra demonstrasjon 00:21:00
Bli Yoga Latter instruktør 00:01:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 690 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
4 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]