• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Bli suveren på yrkestekster, enten det er fagstoff, artikler eller bloggposter. Lær å lage gode titler og å holde på leseren hele veien gjennom.

Dette kurset er tilpasset deg som skriver i jobben, både artikler, innlegg til nettsider, rapporter, e-poster, bloggposter eller annet. Lær å finne en bærende ide, å lage gode titler og å bygge teksten slik at du holder på leserens interesse helt til slutt.

Hvordan finner du den bærende ideen i teksten din, og hvordan klarer du å presentere den slik at du fanger interessen til leseren? På dette kurset lærer du enkle teknikker og metoder for å jobbe kreativt riktig, slik at du lander akkurat der du vil.

Hver leksjon tar for seg ett tema, og er korte og konkrete. Noen av leksjonene avsluttes med en oppgave, og noen av oppgavene kan sendes inn til Kari for personlig tilbakemelding.

 

Om Kari Gjæver Pedersen

Kari Gjæver Pedersen arbeider med tekst i mange sammenhenger, både som tekstforfatter, journalist og kursutvikler. Hun har tung kompetanse innen tekstarbeid, reklame, presse og undervisning. Blant annet har hun gitt ut 3 reisebøker, 1 barnebok og 7 selvutviklingsbøker, jobbet som redaktør i reisemagasinet Reiser og Ferie og jobbet som studieleder ved Westerdals School of Communication.

I dag arbeider hun i sitt eget firma og skreddersyr kurs i tekst- og idéutvikling for ulike oppdragsgivere og grupper.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 48 minutter og er fordelt på 10 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Skrivekurs, skrive, skriving

Innhold

Introduksjon 00:01:00
Hva, hvem, hvorfor? 00:09:00
Budskap 00:04:00
Idemyldring 00:06:00
Tittel 00:03:00
Omgivelsenes påvirkning 00:05:00
Hvilken type tekst 00:05:00
Ingress 00:05:00
Tekst og struktur 00:05:00
Tips 00:05:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
  • 5 stjerner0
  • 4 stjerner0
  • 3 stjerner0
  • 2 stjerner0
  • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
  • 2.490 kr
  • 12 Måneder
  • Kursbevis
  • 30 dagers åpent kjøp
5 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]