• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Hvordan ville du håndtert en nødsituasjon? Lære fundamentet til nødtaktikk i dette nettkurset.

Dette er et intensivt introduksjonskurs i nødtaktikk. Deltagerne på dette kurset vil lære fundamentet til nødtaktikk. Hovedtemaene er nødtaktikkens firkant (stress, utstyr, ferdigheter og oppmerksomhet) og de fem grunnreglene for nødtaktikk. Videre vil du få en introduksjon til sentrale tema som de tre Fer, EFK prinsippet for selvbeskyttelse og nødtaktikkens ET modell. Introduksjonskurset avsluttes med en gjennomgang av de ulike elementene som inkluderes i BLPH metoden. BLPH modellen er hvordan nødtaktikk arbeider med førstehjelp i en nødsituasjon. Dette er et unikt kurs som gir det perfekte utgangspunkt for videre studier i nødtaktikk. Nødtaktikk er hva du gjør ved ekstraordinære hendelser.

Om Nødtaktikk Norge

Nødtaktikk: Norge er en opplæringsinstitusjon bestående av personer med solid erfaring fra nødsituasjoner. Vi tilbyr kurs innen nødtaktikk og livreddende førstehjelp over hele Norge. Vårt fokus er scenario basert, hvor deltagerne lærer hva de skal gjøre i utvalgte nødsituasjoner mens de venter på at nødetatene skal komme. Dette er ikke det vanlige førstehjelpskurset med kun ABC, hjerte-lungeredning (HLR), stabilt sideleie og nakkestøtte. Fokuset ligger på hva man skal gjøre i nødsituasjoner som trafikkulykker, akuttsykdom, ulykker, jordskjelv, flom, tsunami, kidnapping, skoleskyting, knivstikking og overfall. Enkle grep kan redde liv, og vi lærer ut disse grepene!

 

Om Foreleser

Foreleseren på dette seminaret er Nils Erik Volden. Volden er utdannet Helseviter med 7.5 års universitetsutdannelse fra Trondheim og 2 års universitetsstudier fra Kina. Videre er han utdannet Taktisk paramedic i Mexico og Sersjant fra befalsskolen. Volden har drevet med kampsport i over 35 år; inkludert i kampsportens Hall of Fame i Latin Amerika, verdensrekordholder i takedowns, har flere treningsopphold i Shaolin templet og har sort belte i tre kampsporter. I over 10 år bodde han i Mexico by hvor han blant annet arbeidet som direktør for det nasjonale instituttet for nødoperasjoner. Han har holdt seminar i 13 land og er forfatter av bøker i helsefag og taktisk medisin.

Innhold

Introduksjon til nødtaktikk 00:04:00
Ulike nødsituasjoner 00:07:00
Nødtaktikkens firkant 00:08:00
De fem grunnreglene 00:07:00
De tre F’er 00:05:00
EFK prinsippet 00:09:00
ET modellen 00:05:00
First Aid 00:09:00
Nødtaktikk Norge 00:04:00

Kursanbefalinger

3.8

3.8
14 anbefalinger
 • 5 stjerner3
 • 4 stjerner7
 • 3 stjerner3
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner1
 1. En introduksjon til grunnleggende beredskapsarbeid.

  3

  Grei innføring av hva beredskapsarbeid handler om. Noen nye tanker omkring beredskap samt andre måter å forklare beredskapsarbeid/metoder på.

 2. ugift

  1

  Dette virker merkelig..

 3. BRA

  4

  Lærte mye , nytt kjempeflott

 4. BRA

  4

  Lærte mye , nytt kjempeflott

 5. BRA

  4

  Lærte mye , nytt kjempeflott

 6. 1 2 3

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • GRATIS
 • 12 Måneder
 • 30 dagers åpent kjøp
447 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';