• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Mental Trening for nybegynnere gir deg en fremgangsmåte for hvordan du kan nå dine mål og bli mentalt sterk. Hemmeligheten for å nå våre mål ligger i å få underbevisstheten til å styre vårt bevisste sinn mot målet.

Mental Trening for nybegynnere er utviklet for deg som ønsker å gi Mental Trening en sjanse, og se om dette er noe for deg. Her får du en gratis smakebit på «det alle snakker om».

Ved å bruke enkle teknikker for å endre tankemønstre og aktivere begge hjernehalvdeler, mangedobler du muligheten for å nå dine mål. Mental trening får frem vinnerens tankegang og riktige holdninger. Du blir klar over dine mentale begrensinger og hvordan du kan endre disse til hensiktsmessige og nyttige verktøy . Vi finner ut hva som egentlig som driver deg og fjerner unødvendige hindringer.

I Mental Trening for nybegynnere får du først 6 trinn til bedre selvtillit og så 10 tips for en lykkeoppskrift. Til slutt du en «magisk formel» for hvordan du kan nå dine drømmer.

Om Raili Siiri

Raili Siiri er født i Finland og utdannet NLP Master og Executive Coach og sertifisert Goal Mapping instruktør. Hun er energisk og engasjert, og hun legger hele sitt hjerte i jobben for å hjelpe deg og gjøre en forskjell. Hun har over 20 års erfaring fra internasjonalt salg og ledelse over store deler av Europa. Hun driver i dag Today.no som er et konsulent selskap innen salg, ledelse og personlig utvikling.

Flere kurs fra Raili Siiri:

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 33 minutter og er fordelt på 3 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. 

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

6 trinn til bedre selvtillit 00:09:00
10 tips for en lykkeoppskrift 00:12:00
En formel for å oppnå våre drømmer og mål 00:12:00
TA DETTE KURSET
  • GRATIS
  • 12 Måneder
  • 30 dagers åpent kjøp
1005 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';