• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Et selvhjelpskurs for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og privat.

«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og livet generelt. Dette er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt stress en gang for alle!

Dette kurset inkluderer en terapitime av 90 minutter over skype.

Ønsker du å ta kurset uten terapitimer? Se dette kurset.

 

Alternativet til god stressmestringsevne er økt risiko for hjerte og karlidelser, utbrenthet og dårligere evne til å takle livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere godt med kolleger, livspartnere og egne barn blir mye dårligere ved for høyt stressnivå. Derfor er god stressmestring et fundament i god yrkesutøvelse, parforhold og foreldrerollen.

Det er viktig å kartlegge hva man blir stresset av – ting som arbeidsforhold, krav på jobben eller kravene fra menneskene rundt deg. Samtidig er det viktig å kartlegge din egen tankegang. Grunnprinsippet i kognitiv terapi er at det ikke nødvendigvis er situasjonen som gir følelsen av stress, men hva du tenker om situasjonen. Det behøver ikke være jobben som stresser, men det kan være dine egne urealistiske krav til deg selv. Mange som har problemer med stress, har usunne perfeksjonistiske krav til seg selv som det ikke er mulig å leve opp til.

Sammen med Christian Bang vil du undersøke disse tankemønstrene og du vil få effektive teknikker til å bearbeide ditt stressnivå!

 

Kurset er utviklet for:

 • Deg som fort blir stresset.
 • Deg som føler at stress hemmer din hverdag og forholdet til de rundt deg.

 

Om Christian Bang

christian-bangChristian Bang har jobbet med depresjon, sosial angst og stress i over 10 år og kan vise til gode resultater i sin behandling. I dette kurset lærer du de samme prinsippene og teknikkene han bruker i sin praksis når han hjelper sine klienter.

Christian er utdannet i profesjonsstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser. Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo, Cand philol fra Universitetet i Oslo og praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder. Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi og pedagogisk arbeide. Han driver i dag egen praksis som kognitiv atferdsterapeut på østlandet.

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i ca 3 timer og er fordelt på 17 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Modul 1 - Hvorfor oppstår stress?
Introduksjon 00:03:00
Om Christian Bang 00:04:00
Målinger 00:04:00
Modul 2 - Metakognitiv terapi
Oppgave 00:01:00
Fugleperspektiv 00:02:00
Fokuspunkt 00:04:00
Fokuspunkt del 2 00:03:00
Firetrinnsmodellen 00:09:00
Firetrinnsmodellen del 2 00:06:00
Hjemmeoppgave 00:08:00
Autogen trening 00:34:00
Modul 3 - Aktivitetsplan og struktur
Må-aktiviteter 00:02:00
Vil-aktiviteter 00:02:00
Aktivitetsplan 00:11:00
Evaluering av uken 00:08:00
Modul 4 - Mitt egentlige "jeg"
Mitt egentlige jeg 00:00:00
Modul 5 - Perfeksjonisme og stress (skype)
Skype sesjon 00:00:00
Modul 6 - Nye målinger
Målinger del 2 00:05:00
Modul 7 - Avslutning
Evaluering av kurset 00:01:00

Kursanbefalinger

N.A

anbefalinger
 • 5 stjerner0
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

TA DETTE KURSET
 • 2.490 kr 1.990 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
2 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]