• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

En gratis introduksjon til «Bli kvitt stress» – et selvhjelpskurs for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre.

«Bli kvitt stress» er for deg som ønsker effektive mestringsstrategier mot stress for å takle livet bedre. Effekten av å beherske slike strategier, er bedre evne til å takle store utfordringer i yrkeslivet og livet generelt. Dette er et selvhjelpskurs hvor kursholder Christian Bang vil gi deg teori og oppgaver for hvordan du kan bli kvitt stress en gang for alle!

Alternativet til god stressmestringsevne er økt risiko for hjerte og karlidelser, utbrenthet og dårligere evne til å takle livet, både privat og yrkesmessig. Evnen til å kommunisere godt med kolleger, livspartnere og egne barn blir mye dårligere ved for høyt stressnivå. Derfor er god stressmestring et fundament i god yrkesutøvelse, parforhold og foreldrerollen.

Sammen med Christian Bang vil du undersøke disse tankenemønstrene og du vil få effektive teknikker til å bearbeide ditt stressnivå!

Dette kurset er et gratis selvhjelpskurs hvor du får en smakebit på det større kurset «Bli kvitt stress«.

 

Kurset er utviklet for:

  • Deg som fort blir stresset.
  • Deg som føler at stress hemmer din hverdag og forholdet til de rundt deg.

 

Om Christian Bang

christian-bangChristian Bang har jobbet med depresjon, sosial angst og stress i over 10 år og kan vise til gode resultater i sin behandling. I dette kurset lærer du de samme prinsippene og teknikkene han bruker i sin praksis når han hjelper sine klienter.

Christian er utdannet i profesjonsstudiet i kognitiv atferdsterapi ved Nasjonalt institutt for kognitiv terapi med spesialisering innen angst og depresjonslidelser. Han er medlem av Norsk Forening for Kognitiv Terapi (NFKT) og er offentlig sertifisert kursholder i mestring av depresjon (KiD). Han er også utdannet innen psykologi fra Universitetet i Oslo, Cand philol fra Universitetet i Oslo og praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Agder. Christian Bang har lang erfaring innen kognitiv terapi og pedagogisk arbeide. Han driver i dag egen praksis som kognitiv atferdsterapeut på østlandet.

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i ca 18 minutter og er fordelt på 6 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. 

I løpet av kursperioden får du tilgang til et lukket forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

 

Innhold

Modul 1 - Hvorfor oppstår stress?
Introduksjon 00:03:00
Om Christian Bang 00:04:00
Målinger 00:04:00
Modul 2 - Metakognitiv terapi
Oppgave 00:01:00
Fugleperspektiv 00:02:00
Fokuspunkt 00:04:00
TA DETTE KURSET
  • GRATIS
  • 12 Måneder
  • 30 dagers åpent kjøp
545 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';