• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lære hvordan du kan bedre din helse og livskvalitet og hvordan kroppen påvirkes av ulike typer stressfaktorer.

Vil du vite hvordan du kan bedre din helse og livskvalitet og hvordan kroppen påvirkes av ulike typer stressfaktorer. Dette kurset vil gi deg innblikk og forståelse for hvordan kroppen og nervesystemet fungere og hvordan du kan gjøre enkle endringer for å bedre kroppens funksjon, samt oppleve økt energi og mindre smerter.

 

Om Marita Jacobsen

maritaKurset er utviklet av Marita Jacobsen. Hun jobber som kiropraktor på Eureka Ski Kiropraktorklinikk. Marita holder jevnlig foredrag for både skoler, barnehager og bedrifter og tar imot forespørsler om å holde dette. Hun tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England, og har over 20 kurs i etterutdanning innen kiropraktisk teknikk og om hvordan nervesystemet og kroppen jobber sammen.

 

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 30 minutter og er fordelt på 6 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har registrert en bruker og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

 

Innhold

Introduksjon 00:02:00
1. Symptom vs Årsak 00:05:00
2. Kroppen er selvregulerende og selvreparerende 00:05:00
3. Bevegelse og nervesystemet 00:02:00
4. Muskel og skjelettplager 00:02:00
5. Årsaken til nedsatt helse 00:04:00
6. Veien til friskhet og god helse 00:10:00
Riktig kosthold 00:00:00

Kursanmeldelser

4.4

4.4
5 anmeldelser
 • 5 stjerner2
 • 4 stjerner3
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Et kurs som virkelig inspirerer til omlegging av livvstil

  5

  Dette kurset anbefales for ALLE 74% av sykefraværet i Norge skyldes muskel og skjelettplager . Noe som kan forebygges ved mindre av samme belastninger , mosjon , forskjellig trening og et sunt og balansert kosthold Psyken , kroppen og motsatt påvirker hverandre . Her kan du lære hvordan du kan forebygge , reversere og styrke din helse

 2. Innholdsrikt, men kunne godt vært enda lengere

  4

  Fått inn veldig mye informativt, bra til et gratis kurs 🙂

 3. Inspirasjon

  5

  Kurset gir enkel og lettfattelig informasjon om helse, og inspirerte meg til å ta tak i egen helse. Anbefaler andre å ta dette kurset.

 4. enkelt men opplysnde

  4

  enkelt forklart, opplysende og lærerikt.
  får igang tanken om hvordan man kan forbedre sin egen helse.

 5. Godt og enkelt forklart- lærerikt!

  4

  God helse og sammenhenger mellom den fysiske og psykiske helsen er noe alle burde kunne noe om og være opptatt av. Jeg kommer til å anbefale dette kurset til lærerne mine i kroppsøving for jeg mener at dette er noe alle på skolen burde få med seg!! Og generelt til alle jeg kjenner som jeg har fysiske og psykiske utfordringer og smerter i hverdagen. Tusen takk for at jeg fikk muligheten til å ta dette kurset- hadde det ikke vært gratis hadde jeg ikke hatt muligheten siden jeg er student og inntekten er lav. Så supert at noen kurs kan være gratis så alle kan få muligheten til å ta de!! 🙂
  Tipp topp tommel opp!! 🙂

TA DETTE KURSET
 • GRATIS
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
202 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';