• Logg inn
  • Du har ingen produkter i handlekurven.

Lære hvordan du kan bedre din helse og livskvalitet og hvordan kroppen påvirkes av ulike typer stressfaktorer.

Vil du vite hvordan du kan bedre din helse og livskvalitet og hvordan kroppen påvirkes av ulike typer stressfaktorer. Dette kurset vil gi deg innblikk og forståelse for hvordan kroppen og nervesystemet fungere og hvordan du kan gjøre enkle endringer for å bedre kroppens funksjon, samt oppleve økt energi og mindre smerter.

 

Om Marita Jacobsen

maritaKurset er utviklet av Marita Jacobsen. Hun jobber som kiropraktor på Eureka Ski Kiropraktorklinikk. Marita holder jevnlig foredrag for både skoler, barnehager og bedrifter og tar imot forespørsler om å holde dette. Hun tok sin master grad ved Anglo-European College of Chiropractic i England, og har over 20 kurs i etterutdanning innen kiropraktisk teknikk og om hvordan nervesystemet og kroppen jobber sammen.

 

 

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 30 minutter og er fordelt på 6 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har registrert en bruker og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett.

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

 

Innhold

Introduksjon 00:02:00
1. Symptom vs Årsak 00:05:00
2. Kroppen er selvregulerende og selvreparerende 00:05:00
3. Bevegelse og nervesystemet 00:02:00
4. Muskel og skjelettplager 00:02:00
5. Årsaken til nedsatt helse 00:04:00
6. Veien til friskhet og god helse 00:10:00
Riktig kosthold 00:00:00
TA DETTE KURSET
  • GRATIS
  • 12 Måneder
  • 30 dagers åpent kjøp
964 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';