• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Her lærer du hva som er det optimale forholdet mellom protein, fett og karbohydrater i kostholdet.

Dette kurset er utviklet av Dag Viljen Poleszynski som er fagredaktør og han har skrevet flere bøker og hundrevis av artikler om kosthold, med blikk på den evolusjonære biologien. Dag Viljen er også redaktør i magasinet VOF.

Fett er ikke farlig, det er noe hjernen trenger! Det er slått fast en rekke ganger at det var feil at vi ble lært opp i å være redd for fett på 70- og 80-tallet. Verden har ikke sett så mye fedme som nettopp etter at fet mat ble «forbudt».

I 2007 gikk han sammen med Fedon Lindberg og dannet en ny forening for diabetikere og andre som er plaget av rundt 100 sykdommer og tilstander, som følge av at det moderne kostholdet rettes inn etter hva som er billig og kostnadseffektivt å produsere. Og er i mindre grad er rettet inn mot det mennesker er ment å ernære seg på fra naturens side.

Filmen viser hvordan man lager optimale måltider. Du lærer hva som er det optimale forholdet mellom protein, fett og karbohydrater i kostholdet.

 

Om Filmpraksis AS

Filmpraksis AS har produsert og levert en lang rekke filmkurs innen helse og kosthold siden oppstarten i 1976. Målet deres er å øke din kompetanse innen helse og kosthold, slik at du kan ta riktige valg for deg selg og de du er glad i.

Andre kurs fra Filmpraksis AS:

 

Kursdeltajer

Dette kurset varer i 13 minutter og er fordelt på 1 video. Kurset er tilgjengelig i 3 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. 

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Balansert mat – karbo, fett og protein 00:13:00
Riktig kosthold 00:00:00

Kursanbefalinger

4.3

4.3
3 anbefalinger
 • 5 stjerner2
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner1
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Grei og enkelt forklart

  5

  Når man stoler på sitt indre er denne kurs en veldig bra bekreftelse. Har åpen sinn. Tipp Topp

 2. god illustrasjon

  3

  god illustrasjon at man kan spise god mat så lenge mengden er rett.
  og at forholdet av næringsstoffene er viktig, og at man ikke trenger være redd det ene eller andre næringsstoffet.

 3. Meget interessant og inspirerende

  5

  Denne ville jeg anbefalt det å se!

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • GRATIS
 • 3 Måneder
 • 30 dagers åpent kjøp
507 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]
';