• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

I dette kurset forteller Svein Tore Bøe om han og familiens 6 år lange kamp for at barnet deres skulle overleve kreft.

Jeg er far til en gutt som fikk diagnosen kreft i en alder av 3,5 år. Etter to cellegiftkurer, to stråleplatebehandlinger, ising, to operasjoner, to tilbakefall og rundt 80 narkoser har han bare en restsvulst tilbake. Den ligger i ro og det er lite som tyder på at den skal bli et problem senere.

Det tok 6 år av livet hans og noen senskader av behandlingen har det blitt. Under disse årene fikk guttens farmor kreft og døde i løpet av et halvt år. Påkjenningene har til tider vært store, men hele familien har fått et annet syn på livet. Det er viktig å glede seg over dagen i dag og ikke utsette gleden til i morgen. “La ikke skyene i morgen skygge for solen i dag”.

Når et barn blir alvorlig syk, blir hele familien syk. Man går inn i en boble og der lever familien sitt liv – litt utenfor samfunnet ellers. Det å være foreldre til et alvorlig sykt barn er krevende. Det syke barnet skal følges opp, søsken skal ivaretas og man skal legge til rette for et sosialt liv for både ung og voksen. Midt oppe i dette vil foreldrene reagere ulikt på positive og negative beskjeder. I tillegg er de slitne, fortvilet og redde og lunten blir svært kort. Dette har vært- og er en utfordring i mange parforhold.

I dette kurset får vi et innblikk i hvordan det er å være barn på sykehus og om søskenproblematikk. Det blir satt fokus på legers og sykepleiere/hjelpepleieres rolle, hva man lærer av å være i en slik situasjon og hvordan andre kan hjelpe familier som opplever å få et alvorlig sykt barn. Du vil få et innblikk i egenopplevde hendelser fra en sykehushverdag med videoer og bilder.

Kurset vil være til nytte for dem som har et alvorlig sykt barn, de som står familiene nær og dem som på en eller annen måte arbeider med alvorlig syke barn.

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 2 timer og er fordelt på 8 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

 

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Innhold

Introduksjon GRATIS 00:00:00
Barn på sykehus 00:00:00
Søsken – lev naturlig 00:00:00
Sykepleiere 00:00:00
Vi har det bra 00:00:00
Hva kan andre gjøre 00:00:00
Hva vi lærte 00:00:00
Det gikk bra til slutt! 00:00:00

Kursanbefalinger

N.A

0
1 anbefalinger
 • 5 stjerner0
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0

Ingen anbefalinger funnet for dette kurset.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

TA DETTE KURSET
 • 599 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
0 PÅMELDTE STUDENTER
   

  Har du spørsmål?

  Send en epost til [email protected]