• Logg inn
 • Du har ingen produkter i handlekurven.

Her vil du få et kreativt frislipp, slik at du kommer i gang med skrivingen. Sliter du med skrivesperre? Da er dette kurset for deg!

Dette kurset gir deg et kreativt frislipp, slik at du kommer i gang med skrivingen. Sliter du med skrivesperre? Da er dette kurset for deg!

Videoene er korte og konkrete, og gir deg lekne, kreative utfordringer som får deg til å glemme nervene og finne gleden i å skrive. Videoene kommer med ett døgns mellomrom, slik at du skal få tid til å skrive og konsentrere deg om én oppgave om gangen.

I løpet av kurset kan du (om du vil) sende inn 3 av tekstene du skriver til Kari for personlig tilbakemelding.

Kurset er en miniversjon av skrivekurset «Skriv for å bli lest» som Kari har utviklet og holdt for Westerdals Kompetanse.

 

Om Kari Gjæver Pedersen

Kari Gjæver Pedersen arbeider med tekst i mange sammenhenger, både som tekstforfatter, journalist og kursutvikler. Hun har tung kompetanse innen tekstarbeid, reklame, presse og undervisning. Blant annet har hun gitt ut 3 reisebøker, 1 barnebok og 7 selvutviklingsbøker, jobbet som redaktør i reisemagasinet Reiser og Ferie og jobbet som studieleder ved Westerdals School of Communication.

I dag arbeider hun i sitt eget firma og skreddersyr kurs i tekst- og idéutvikling for ulike oppdragsgivere og grupper.

 

Kursdetaljer

Dette kurset varer i 24 minutter og er fordelt på 12 leksjoner. Kurset er tilgjengelig i 12 måneder og du kan se videoene så mange ganger du ønsker i løpet av perioden. Du trenger ingen forkunnskaper for å ta dette kurset. Kurset er på norsk.

Kurset starter når du har betalt kursavgiften og du tar kurset når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Du kan ta kurset på PC/Mac, nettbrett eller smarttelefon (både iOS og Android). Alt du trenger er tilgang til internett. Når du er ferdig med kurset vil du få et kursbevis som du kan laste ned eller printe ut.

I løpet av kursperioden får du tilgang til et forum hvor du kan stille spørsmål, her kan du kommunisere med instruktører og andre kursdeltakere.

Alle våre kurs har 30 dagers åpent kjøp. Blir du ikke fornøyd får du pengene tilbake!

Trykk “Ta dette kurset” for å begynne!

Skrivekurs, skrive, skriving

Innhold

Kast loss, slipp deg løs 00:02:00
Hokus-pokus 00:02:00
Hvor kommer tekst fra? 00:04:00
Hva sier kritikeren 00:03:00
Utforsk – Lukt 00:02:00
Utforsk – Observasjon 00:03:00
Utforsk – Rolleutvikling eller karakterer 00:01:00
Sjangervalg 00:03:00
Fra intervju til..? 00:01:00
Ett ben 00:01:00
500 år 00:01:00
Avslutning 00:01:00

Kursanbefalinger

5

5
1 anbefalinger
 • 5 stjerner1
 • 4 stjerner0
 • 3 stjerner0
 • 2 stjerner0
 • 1 stjerner0
 1. Begynn å skrive

  5

  Dette er gøy. Kurset utfordrer umiddelbart og en kan skrive det som kommer i tankene. Det førte til at friheten i tekstformulering fikk en god start.

Skriv en anbefaling

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

TA DETTE KURSET
 • 2.490 kr
 • 12 Måneder
 • Kursbevis
 • 30 dagers åpent kjøp
9 PÅMELDTE STUDENTER
 

Har du spørsmål?

Send en epost til [email protected]